Amazon Echo Show 8

Reacties voor: ‘iOS 17 maakt van iPhone een smart display’

Ook verbeteringen in AirPlay en SharePlay
Apple lijkt het toegangsscherm van de iPhone grondig te willen aanpakken. Volgens Bloomberg gaat iOS 17 ervoor zorgen dat de iPhone een smart display wordt. Ook zijn er nog wat extra details over iOS 17, waaronder verbeterde AirPlay voor hotels.
Lees het complete artikel → ‘iOS 17 maakt van iPhone een smart display’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Samsung, LG, Philips hebben al jaren hotel televisies die ingezet worden in hotels, ziekenhuizen, zorgcentra,… en voor iOS gebruikers is er al een aantal jaar een zeer eenvoudige casting oplossing beschikbaar, ja via Chromecast maar wel enkel QR code scannen en je kijkt je eigen content op de tv…

  2. Hoezo zou je voor de ‘nieuwe liggende schermweergave’ een iPhone 15 Pro (Max) moeten aanschaffen? Het lijkt me dat deze nieuwe display functie in iOS17 toch ook zal werken op de iPhones 14 Pro (Max) en eerder? Verder vind ik de streaming functies voor hotels een goed idee. Je kunt dan je eigen (evt gedownloade) Netflix films en series ook in het buitenland bekijken, of programma’s uit de Ziggo app in het buitenland. (Als die daar tenminste werkt. En bijv de Formule 1 vanuit Viaplay of andere apps.

  3. Dit is mooi
    Maar wil mijn Google nest hub niet missen
    En straks met losse tablet
    Maar wel mooi dat Apple dit nu ook doet

  4. Misschien nog geschikter voor iPadOS

  5. Als de 15 pro modellen dit wel krijgen maar de 14 pro niet. Nagenoeg identieke modellen, let maar op straks.

    Dan ben ik wel even klaar met Apple…

  6. @Flupke: Tja je moet een nieuw model ook een speciale functie geven die de rest niet heeft, daarbij hoef je de 15 serie niet te kopen als je kijkt de 14 heb.

    Ik heb de 13 pro max nu bijna 2 jaar, ik hoefde ook geen iPhone 14 en wellicht ook geen iPhone 15.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.