Archief voor 'airplay'

Sonos Cover

Zo gebruik je Sonos-speakers met AirPlay 2 en Siri

Sinds de Sonos-speakers een update voor AirPlay 2 hebben gekregen, is het nog makkelijker om muziek vanaf je iPhone of iPad te streamen. Maar wat zijn nu precies de voordelen, hoe stel je het in en hoe kun je je Sonos-speakers bedienen met AirPlay 2 en Siri?

AirPlay in hotel in iOS 17

LG gaat tv's geschikt maken voor AirPlay in hotels

AirPlay in hotels is een van de nieuwe functies in tvOS 17 en fabrikant LG Electronics wil meteen van de partij zijn. In een persbericht hebben ze aangekondigd dat ze het als eerste gaan aanbieden.

AirPlay op een Apple Watch.

Zo gebruik je AirPlay op de Apple Watch

De Apple Watch ondersteunt AirPlay, zodat je in een handomdraai muziek van de smartwatch kunt afspelen op andere apparaten, zoals speakers, een Apple TV of zelfs een iPhone. In deze tip leggen we uit hoe dit werkt.

Amazon Echo Show 8

'iOS 17 maakt van iPhone een smart display'

Apple lijkt het toegangsscherm van de iPhone grondig te willen aanpakken. Volgens Bloomberg gaat iOS 17 ervoor zorgen dat de iPhone een smart display wordt. Ook zijn er nog wat extra details over iOS 17, waaronder verbeterde AirPlay voor hotels.

· 6 reacties
Samsung 2022 Micro LED tv

Deze televisies zijn geschikt voor AirPlay 2

In deze gids laten we zien welke televisies op dit moment geschikt zijn voor AirPlay 2. Met deze techniek kun je vanaf je iPhone of iPad direct muziek of video streamen naar je televisie, zonder tussenkomst van een ander apparaat.

Vrouw met M1 iMac 2021

Zo gebruik je je Mac als AirPlay-ontvanger

Wist je dat je van je Mac een AirPlay-speaker of tweede scherm kan maken? Je Mac is een AirPlay-ontvanger! Je stuurt beelden en muziek vanaf je iPhone of iPad naar het scherm van je Mac. Lees hier wat je nodig hebt en hoe je dit instelt.

Sonos met AirPlay 2.

Deze AirPlay speakers en receivers zijn nu verkrijgbaar

Met deze AirPlay 2 speakers kun je multiroom audio in je huis krijgen en met sommige kun je ook HomeKit-apparaten aansturen. Welke fabrikanten hebben AirPlay-speakers in hun assortiment en welke kun je dan het beste kiezen? Dat lees je in dit artikel!