IKEA Symfonisk in rood

Nieuwe kleuren voor IKEA Symfonisk Sonos-speaker: blauw en rood

Heb je de IKEA Symfonisk-speakers in huis gehaald, maar wil je wel eens een ander kleurtje proberen? Dat kan nu met de los verkrijgbare frontjes en hoezen in blauw en rood.

IKEA Symfonisk-frontjes in blauw en rood

De in samenwerking met Sonos gemaakte IKEA Symfonisk-speakers zijn voorzien van een verwisselbaar frontje en hoes. Tot nu toe moest je zelf met IKEA-hacks aan de slag gaan om een andere kleur textiel om je speaker aan te brengen. Nu zijn er ook officiële frontjes in een andere kleur. Voor het geld hoef je het niet te laten:

  • Blauw of rood frontje voor boekenplankspeaker: €8
  • Blauwe of rode hoes voor tafellamp: €10


Daarmee liggen de prijzen iets anders dan in Duitsland, waar je voor beide accessoires €9,74 betaalt. Bij IKEA België zagen we de blauw en rode accessoires nog niet in het assortiment.

Symfonisk-hoes voor tafellamp in rood en blauw

De speakers zelf zijn een goedkope kennismaking met het Sonos-multiroomsysteem, waarbij je profiteert van veel functies die de duurdere speakers ook hebben. Het frontje is bij de boekenplankspeaker gemakkelijk te verwijderen, omdat het vastgemaakt is met magneten.

Symfonisk-front voor boekenplank-speaker

De speakers zelf zijn nog steeds een aanrader als je een goedkoop alternatief voor de Play:1 zoekt. De audiokwaliteit is wel iets minder en in plaats van touch-bediening heb je op de IKEA-speakers te maken met fysieke knoppen. Verder heb je bij IKEA meerdere goedkope manieren (ca. 10 euro) om de speaker aan de wand te monteren, terwijl je bij Sonos bent aangewezen op beugels van externe partijen, die soms 30 euro of meer kosten.

Symfonisk-hoes voor lamp

De Symfonisk-speakers zijn ook te gebruiken naast de TV, in combinatie met een Sonos Beam (ca. 419 euro). De Symfonisk-speakers zijn uitsluitend verkrijgbaar bij IKEA. Lees onze review van de Symfonisk boekenplankspeaker voor meer informatie. Ook hebben we een review van de Symfonisk tafellamp.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2020, 14:12
Bron Bron iPhone-ticker
Categorie Accessoires
Onderwerpen ikea, sonos, speaker

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.