iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: Naar welk Apple-product van najaar 2021 kijk jij het meest uit?

Apple heeft voor dit najaar weer veel nieuwe producten op de planning. Maar naar welke ben jij het meest benieuwd? Waar wil jij liever vandaag dan morgen meer over weten? In deze iCulture peilt kun je aangeven waar jij het meest naar uitkijkt.

Met de AirTag, de nieuwe iMac, iPad Pro 2021 en nieuwe Apple TV 4K 2021 achter de kiezen hebben we al best wel mooie nieuwe producten van Apple voorbij zien komen. Maar het beste moet, zoals ieder jaar, nog komen. Met zoals ieder jaar de nieuwe iPhone als belangrijkste troef, heeft Apple hopelijk ook nog wat verrassingen in petto. We willen daarom weten waar jij het meest benieuwd naar bent. Is het de iPhone of toch iets anders?

iCulture peilt: aankondigingen najaar 2021

Er zijn de afgelopen tijd al diverse geruchten over de iPhone 13 geweest. Ook over de Apple Watch Series 7 zijn al wat geruchten voorbij gekomen. Maar ook de AirPods 3 mogen we niet vergeten, evenals de opleving van de iPad mini 2021. Kortom: genoeg om over te dagdromen!

Naast deze aankondigingen is voor een aantal andere producten de release nog onzeker. Zo wordt er nog gesproken over een nieuwe MacBook Air en grote iMac, maar de kans is ook erg groot dat we deze pas in het voorjaar van 2022 hoeven te verwachten.

Behalve de nieuwe hardwareproducten verwachten we ook nog de releasedatum van iOS 15 en de andere jaarlijkse software-updates. Deze staat waarschijnlijk gepland voor ergens midden of eind september en bevatten ook weer een aantal mooie verbeteringen en nieuwe functies.

Laat ook vooral in de reacties weten waarom je ergens heel erg naar uitkijkt. Voor een volledig overzicht met alle Apple-producten van 2021 lees je ons aparte artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 13 deals

MacBook Pro

De MacBook Pro is Apple's krachtigste MacBook van de line-up. Je kan kiezen uit twee formaten (13- en 16-inch) en verschillende kleuren en specificaties. Er zijn momenteel drie lijnen: de 13-inch MacBook Pro met M1-chip (eind 2020), de high-end 13-inch MacBook Pro met Intel-chip (voorjaar 2020) en de 16-inch MacBook Pro met Intel-chip (eind 2019). De MacBook Pro is ook kenmerkend vanwege de Touch Bar. Alles over de MacBook Pro kopen, MacBooks vergelijken en meer lees je hier.

MacBook Pro
14 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.