Archief voor 'macbook pro'

Weer-app in macOS Ventura

MacBook-batterij laten vervangen: wat kost dat?

Gaat de accu van je MacBook steeds sneller leeg? Dan is het tijd om de batterij te laten vervangen. In deze tip vertellen we hoe je erachter komt of jouw MacBook-batterij moet worden vervangen en of de investering zin heeft.

Tim Cook Wonderlust-logo

Apple-producten in 2023: dit heeft Apple allemaal uitgebracht

Welke producten heeft Apple in 2023 allemaal uitgebracht? In dit overzicht lees je precies wat er van Apple allemaal verschenen is dit jaar, lees je de belangrijkste details en welke producten doorgeschoven zijn naar volgend jaar.

Apple MacBook Pro in Space Black

iFixit legt uit hoe Apple de Space Black MacBook Pro heeft gemaakt

Het iFixit-team heeft een gedetailleerde teardown gemaakt van de M3 MacBook Pro, die eerder deze week in de verkoop ging. Aan de buitenkant zien de nieuwe laptops er hetzelfde uit als hun voorgangers, met uitzondering van de nieuwe kleur Space Black. iFixit legt uit hoe Apple deze kleur voor elkaar heeft gekregen..

Apple MacBook Pro in Space Black - top view met keyboard

Dit zijn de verschillen tussen de MacBook Pro M3- en M2-modellen

De verschillen tussen de nieuwe M3 Pro/Max MacBook Pro en de M2 Pro/Max MacBook Pro: op welke punten verschillen de 2023-modellen van elkaar? In deze vergelijking lees je of je beter voor de deal kan gaan of het nieuwste model uit 2023 kan kiezen.