Wallet-app met Apple Pay en klantenkaarten.

Reacties voor: Deze verbeteringen voor Apple Pay en de Wallet-app willen we graag zien

Apple Pay is razend populair en voor veel mensen inmiddels de standaard manier geworden om in winkels te betalen. Dit doe je allemaal via de Wallet-app, waar je ook al je andere pasjes, tickets en andere zaken in kwijt kunt. Maar wat ons betreft kunnen er nog wel wat dingen beter als het gaat om Wallet en Apple Pay. In dit artikel zetten we daarom verbeteringen voor Apple Pay en de Wallet-app op een rijtje die we graag willen zien.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Opzich niet erg dat een ID in een aparte app gaat was met Corona bewijs ook zo, houdt de Wallet ook overzichtelijker. Ieder nadeel heb ze voordeel. Scheelt al enorm dat iets niet meer fysiek in het hoesje van de gsm hoeft. Plaatst de app op het allereerste scherm of zelfs op het beneden strookje wat altijd zichtbaar is, kun je er heel snel bij.

  2. Laat me raden.. digitaal rijbewijs in de app kost €85 via de gemeente…

  3. In Pass4Wallet kun je de passen wel groeperen en dus indelen. Je geeft een groep een kleur waardoor deze passen allemaal bij elkaar komen te staan en een andere groep een andere kleur.

  4. Origineel geplaatst door Leo
    Opzich niet erg dat een ID in een aparte app gaat was met Corona bewijs ook zo, houdt de Wallet ook overzichtelijker. Ieder nadeel heb ze voordeel. Scheelt al enorm dat iets niet meer fysiek in het hoesje van de gsm hoeft. Plaatst de app op het allereerste scherm of zelfs op het beneden strookje wat altijd zichtbaar is, kun je er heel snel bij.

    Corona vaccinatie bewijs had ik ook gewoon in Apple Pay

  5. Wat ik echt niet snap is dat je een externe app nodig hebt om digitale pasjes toe te kunnen voegen aan je Wallet. Waarom kan dit niet zonder externe app zoals Pass4wallet? Als ik pasjes in Pass4wallet heb staan, dan kan ik net zo goed die app blijven gebruiken. Als het aan mij ligt zou je je pasjes rechtstreeks via je Wallet moeten kunnen toevoegen. Dat scheelt ook weer een nutteloze app op je telefoon want nu is het dubbelop.

  6. Nu krijg j e alle klantenkaarten te zien. Kan niks verbergen. En waarom moet ik bijv bij hema alle pasjes te zien krijgen. Stel ik heb gps aanstaan en bij elke hema winkel hema pasje tevoren verschijnt.

  7. @Ronald: Wallet bedoel je denk. Ik had m er ook zelf wel ingestopt maar ik denk niet dat men dat geaccepteerd had wanneer je t echt gebruikte, want er was een systeempje bij van iemand die langs fietste ed voor bewijs van echtheid en dat had je in de Wallet niet. Waarschijnlijk zal je zelf je rijbewijs ook wel in de Wallet kunnen doen maar mogelijk wordt dat uiteindelijk niet geaccepteerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.