Gerucht: ‘AirTag komt in twee maten, binnenkort beschikbaar’

Apple gaat de AirTag mogelijk in twee maten uitbrengen, zo beweert een betrouwbare bron. Het zou niet lang meer duren voordat de AirTag in de schappen ligt.

We schrijven op iCulture al ruim een jaar over de AirTag, maar deze keer komt er een gerucht voorbij die we in al die tijd nog niet eerder gehoord hebben. Apple zou namelijk niet één maar twee versies van de AirTag klaar hebben liggen. Maar wat kan je met een AirTag in twee maten?

‘AirTag verschijnt in twee maten’

De nieuwe informatie komt van de betrouwbare maar cryptische geruchtenlekker @l0vetodream. De afgelopen tijd heeft hij veelvuldig cryptische tweets geplaatst, die achteraf gezien nieuwe producten en functies van Apple verklapten. Hoe diegene aan de informatie komt is onduidelijk, maar dat het account de juiste bron of bronnen om zich heen verzameld heeft is wel duidelijk. In een paar nieuwe tweets is hij wederom cryptisch, al is het niet moeilijk om de tweets te ontcijferen.

De tweede tweet verklapt de clou van de eerste tweet: een grote en kleine AirTag (te herkennen aan de kleine letters en hoofdletters). Waarom het account zo geheimzinnig doet, weten we niet. Maar het lijkt er in ieder geval op dat we binnenkort twee formaten van de AirTag kunnen verwachten.

Andere fabrikanten van dergelijke trackers, hebben ook vaak meerdere modellen. Tile heeft diverse varianten, waarbij de één bijvoorbeeld een groter bereik heeft en wat steviger is. Of Apple ook zoiets van plan is, weten we nog niet. Het lijkt er in ieder geval op dat de AirTag een rond accessoire is met een Apple-logo aan de ene kant. Hoe je deze bijvoorbeeld aan een sleutelbos moet bevestigen, is nog niet helemaal duidelijk.

Er is een mogelijkheid dat de AirTag nog tijdens een event in november aangekondigd worden. De afgelopen maanden zijn er diverse tegenstrijdige geruchten geweest over wanneer de release plaatsvindt. Hou dus altijd nog een slag om de arm, want voor hetzelfde geld moeten we tot aankomend voorjaar of nog langer wachten.

Afbeelding via concept

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2020, 11:21
Via Via MacRumors
Categorieën Accessoires, Geruchten
Onderwerp airtag

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.