AirPods Pro los 3

Wanneer is de release van de AirPods Pro 2? Dit zijn de geruchten

Er is weer een nieuw gerucht over de release van de AirPods Pro 2. De afgelopen jaren zijn er meermaals berichten geweest over de aanstaande release van de tweede generatie AirPods Pro.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Na de komst van de AirPods 3 is er nóg een nieuw AirPods-product waar al een tijdje over gesproken wordt: de AirPods Pro 2. Er gaan al sinds 2020 geruchten over de AirPods Pro 2 en ook over de release zijn al veel berichten geweest. Deze keer zegt een geruchtenlekker dat hij van bronnen bij de productieketen vernomen heeft dat de AirPods Pro 2 in het derde kwartaal van 2022 komen.

AirPods Pro 2 release: wanneer komen ze?

De nieuwe informatie is afkomstig van @FronTron, een geruchtenlekker die nog niet zo bekend is. Eerder in juni zei hij nog dat de AirPods Pro 2 in het tweede kwartaal van 2022 verwacht worden, maar hij heeft nu zijn verwachting bijgesteld naar het derde kwartaal van 2022. Tegenover MacRumors zegt hij dat de informatie afkomstig is van de productieketen, die ook de releasetiming van de AirPods 3 wist te voorspellen. Overigens bleek die voorspelling niet helemaal juist: de AirPods 3 kwamen in het vierde kwartaal van 2021, niet in het derde kwartaal.

Desondanks is een release van de AirPods Pro 2 in het derde kwartaal van 2022 niet ondenkbaar. Dat zou betekenen dat Apple de tweede generatie AirPods Pro tussen juli en oktober 2022 uit gaat brengen. Bekende geruchtenlekkers en analisten als Mark Gurman en Ming-Chi Kuo zeiden eerder ook al dat de AirPods Pro in 2022 komen.

De AirPods Pro 2 krijgen mogelijk een nieuw design, waarbij de stokjes helemaal verdwijnen. Er komen ook nieuwe functies op. Zo spreken bronnen over functies voor fitnesstracking, waarmee Apple de AirPods Pro nog meer kan onderscheiden van de AirPods 3. Sinds de derde generatie AirPods is het verschil tussen de AirPods Pro en AirPods steeds kleiner geworden. Meer over de geruchten van de AirPods Pro 2 lees je in ons eerdere artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods Pro

De AirPods Pro zijn Apple's extra uitgebreide en geavanceerde draadloze oordopjes. De AirPods Pro hebben ruisonderdrukking, een Transparantie-modus en een in-ear design met verwisselbare oorkussentjes. Lees alles over de AirPods Pro: van de prijs tot functies en tips. Twijfel je tussen de modellen, check dan ons artikel AirPods vergelijken.

AirPods Pro
9 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.