Twelve South ActionBand

Twelve South stopt je Apple Watch in een zweetbandje

Sporten met je Apple Watch kan op allerlei manieren. Meestal gebruiken mensen een gewoon sportbandje, maar je kunt ook kiezen voor deze nieuwe ActionSleeve van Twelve South.

Twelve South ActionBand

Twelve South maakte al een ActionSleeve voor de Apple Watch, die je om je bovenarm draagt. Toch vinden veel mensen het prettiger om de Apple Watch om hun pols te dragen, maar dan wel goed beschermd. Deze nieuwe badstof
armband ziet eruit als een zweetbandje, maar heeft een ingebouwde houder voor de Apple Watch, zodat je tijdens het sporten je zweetdruppels kan wegvegen.


Volgens de makers is dit de meest comfortabele manier om je Apple Watch tijdens het sporten te dragen. De achterkant van de Apple Watch rust nog steeds tegen je huid, zodat de hartslagmeter z’n werk kan doen. De Digital Crown en zijknop zijn nog steeds beschikbaar. De band is elastisch, zodat het nauw aansluit op je pols of je bovenarm, dus je kunt ‘m op twee manieren dragen. Je krijgt er een tweede zweetbandje bij, voor je andere pols.

Twelve South ActionBand

Het idee is dat je makkelijker je zweet kunt wegwerken, zodat je meer grip hebt op toestellen, gewichten of je tennisracket. Het armbandje gooi je na gebruik gewoon in de wasmachine, uiteraard nadat je eerst de Apple Watch eruit hebt gehaald.

Ook denkt Twelve South dat dit zweetbandje handig is omdat je normale Apple Watch-band schoon en droog blijft. Die kun je na het sporten dus gewoon weer om doen. Je betaalt $30 bij de fabrikant en hij is geschikt voor de Apple Watch Series 4 t/m 6 en SE. Minpuntje: de houder voor de Apple Watch Series 7 is nog niet klaar, maar dat komt nog.

De Twelve South ActionBand is op het moment van schrijven alleen verkrijgbaar bij de fabrikant zelf, waarbij je rekening moet houden met verzend- en invoerkosten. Weet je je vrienden op te trommelen voor de aanschaf van 3 of meer stuks, dan krijg je 20% korting. We verwachten dat deze armband op termijn ook wel bij Nederlandse shops verkrijgbaar zal zijn. De ActionSleeve vind je daar al wel voor rond de 40 euro.

Twelve South ActionBand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.