Archief voor 'sport'

Voetbal kijken via deze apps

Live voetbal kijken op je iPhone, iPad en Apple TV

Voetbal kijken op je iPhone, iPad en Apple TV kan via allerlei apps. In dit overzicht zetten we alle opties voor je op een rijtje: welke voetbalcompetitie vind je bij welke aanbieder? En hoe combineer je het beste de diverse abonnementen om voetbal te kijken bij Viaplay, Ziggo Sport, ESPN en dergelijke?

Formule 1

Zo zet je de Formule 1-kalender in je agenda

Wil jij weten wanneer Max Verstappen in actie komt? Als fan van de Formule 1 kun je gemakkelijk op de hoogte blijven van de aankomende races. In deze tip leggen we uit hoe je de Formule 1-kalender kunt toevoegen op je iPhone, iPad en Mac.

Formule 1 in Nederland

Formule 1 kijken op tv, iPhone en iPad

We gaan racen! Wil je de Formule kijken en niets missen van het lopende seizoen? Met deze apps kijk je live via de Viaplay-app of volg je de Formule 1 op je iPhone en iPad. Het laatste F1 nieuws, statistieken en uitslagen van de Grand Prix onder handbereik!

Apple Watch OrangeTheory hartslag sensor.

GymKit voor Apple Watch: alles over de koppeling met fitnessapparatuur

Met GymKit kun je data uitwisselen tussen fitnessapparatuur en je Apple Watch. In deze gids bespreken we welke fabrikanten meedoen en op welke fitnessapparaten je het kunt aantreffen. Ook heeft Apple het Apple Watch Connected-programma, om je meer te stimuleren met de Apple Watch naar de sportschool te gaan.

Apple Watch sporten

5 manieren waarop de Apple Watch je beter laat sporten en bewegen

De Apple Watch is meer dan een simpel sporthorloge. We laten zien hoe de Apple Watch op je op 5 manieren helpt om beter te sporten, Ook het bijhouden van je prestaties en het meten van je dagelijkse lichaamsbeweging wordt een stuk makkelijker met de Apple Watch.

Satechi aluminium stand voor de iPad

Deze sportaccessoires voor de thuisgym vind je in de Apple Store

In de Apple Store vind je allerlei handige sportaccessoires. Ze zorgen ervoor dat je je iPhone kunt vastmaken of makkelijker kunt sporten. Er zijn ook wat slimme accessoires die een koppeling hebben met HealthKit. Dit zijn de sportaccessoires die wij in de Apple Store hebben gevonden!