Twelve South HiRise Pro

Deze MacBook-stand heeft een ingebouwde MagSafe-houder

Twelve South heeft een nieuwe versie van de HiRise MacBook-houder aangekondigd. Bijzonder is dat een opening voor de MagSafe-oplader voor de iPhone al is ingebouwd.

Twelve South HiRise Pro

De HiRise Pro is handig voor mensen die hun MacBook op ooghoogte willen gebruiken. Je zet de MacBook op de metalen houder en kunt het scherm veel beter aflezen. Ook is het handig voor videogesprekken, zodat je gezicht niet vanuit een ongunstige hoek in beeld is. De hoogte van deze nieuwe HiRise Pro is instelbaar van 6 tot 15 centimeter, zodat je ‘m op dezelfde hoogte kunt brengen als een extern scherm of zodat je je webcam op een betere hoogte kunt zetten.


Twelve South heeft bij het ontwerp rekening gehouden met de nieuwste 14-inch en 16-inch modellen van de MacBook Pro met M2-chip, maar je kunt er natuurlijk net zo goed een eerder model op zetten. De afwerking is zilver met zwart, passend bij de huidige kleuren die Apple gebruikt. Het bijzondere van deze nieuwe HiRise Pro is echter dat er een MagSafe-oplader in de voet geplaatst kan worden, waarmee je je iPhone en AirPods kunt bijladen zonder dat er extra kabels door je gezichtsveld lopen. Je zult zelf moeten zorgen voor de benodigde MagSafe Charger, die €49,- bij Apple kost.

Twelve South HiRise Pro

Eerder bespraken we de inklapbare Twelve South Flex Curve, die wat lichter van gewicht is en daardoor makkelijker mee te nemen is.

Bekijk ook

Voor de flexwerker: de Twelve South Curve Flex MacBook-standaard kun je meenemen

Twelve South komt met een nieuwe versie van de Curve-standaard. De nieuwe Curve Flex-standaard is een opvouwbare versie, die vooral handig is voor iedereen met een flexibele werkplek of vaak wisselt tussen werken thuis en op kantoor.

De HiRise Pro is bedoeld om continu op je bureau te laten staan. De Twelve South HiRise Pro is binnenkort verkrijgbaar bij Nederlandse winkels. Voorlopig kun je alleen terecht op de website van de fabrikant waar je exclusief verzend- en importkosten $99,99 betaalt. Meer MacBook-houders vind je in onze round-up.

Twelve South HiRise Pro

Bekijk ook

Met deze MacBook-standaarden verbeter je je werkhouding

Ben je op zoek naar een verhoogde MacBook-standaard voor het thuiswerken of op kantoor? Deze MacBook-standaarden zijn ideaal als je gebruikmaakt van een extern beeldscherm of toetsenbord.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.