Vrouw met MacBook

Bekijk je Apple ID op een nieuwe manier

Apple heeft de website vernieuwd

Apple heeft de webpagina's voor het bekijken van je Apple ID vernieuwd. Het ziet er rustiger uit en presenteert de informatie op een overzichtelijker manier. Voorheen werd de website gedomineerd door een grote foto.

Nadat je via appleid.apple.com bent ingelogd kun je je persoonlijke informatie zien, zoals geboortedatum en land, betaalmethoden en met welke accounts je een gezin vormt. Het meest interessant is natuurlijk welke apparaten er op jou account geregistreerd staan. Misschien kom je nog wel een iPad tegen, waarvan je niet wist dat je ‘m nog had. Het overzicht toont ook de AirPods die je gebruikt. Je kunt dit uiteraard ook achterhalen door in de Zoek mijn-app de apparaten op de kaart te bekijken.


Je kunt meteen kijken of je tweefactorauthenticatie hebt ingeschakeld en wanneer je je wachtwoord voor het laatst gewijzigd hebt.

Apple ID

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om Apple ID’s samen te voegen. Dit is een wens van veel mensen die nu bijvoorbeeld met het probleem zitten dat aankopen op verschillende accounts staan geregistreerd en verschillend moeten worden afgerekend.

Je kunt het zelf bekijken door in te loggen op appleid.apple.com.

Apple ID website vernieuwd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 november 2021 om 18:51
Onderwerp
Categorie
Apple
1 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.