TwelveSouth ActionSleeve

De Twelve South ActionSleeve is een sportarmband voor je Apple Watch

Met de Twelve South ActionSleeve kun je de Apple Watch om je bovenarm dragen, zoals een sportarmband. Sporten zonder iPhone!

TwelveSouth ActionSleeve

Er zijn soms uitvindingen waarvan je denkt: waarom is dat nog niet eerder bedacht? Bij de nieuwe ActionSleeve van Twelve South bekroop ons dat idee ook. Je kunt met ActionSleeve de Apple Watch op je bovenarm dagen, zodat je kunt sporten zonder iPhone. Hiermee kun je ‘wild’ sporten zonder dat je horloge in de weg zit.

Twelve South ActionSleeve

De ActionSleeve kan van pas komen tijdens intensieve workouts waarbij je bijvoorbeeld met zware gewichten gaat slingeren. De stoot van een kettlebel kan het schermpje van je Apple Watch kapot slaan en bij het gebruiken van dumbells kan het polshorloge ook in de weg zitten. Aan je bovenarm zit de Apple Watch meestal wat minder in de weg. En alle functies werken nog.

ActionSleeve voor Apple Watch

De ActionSleeve is dan ook vooral bedoeld voor sporten waarbij je je pols nodig hebt, zoals gewichtheffen, boksen, klimsport, kettlebell-slingeren en CrossFit. De armholster is gewatteerd, zodat je Apple Watch goed beschermd is. Het scherm, de Digital Crown en de zijknop blijven toegankelijk en zelfs de hartslagmeter werkt gewoon. Twelve South beweert dat de hartslagmetingen zelfs nog iets nauwkeuriger zijn omdat het strak om je arm zit. Je bovenarm is namelijk geen scharnier, zoals je pols. De Apple Watch blijft daardoor dichter op je huid zitten en heeft beter huidcontact.

Je koopt de ActionSleeve voor $30 via de website van Twelve South, waarbij je de keuze hebt uit zwart of rood. Er zijn verschillende modellen voor 38mm en 42mm, die ook qua formaat verschillen. Voor het model van 38mm heb je een armomtrek tot 38cm nodig en voor het 42mm-model mag je arm niet gespierder zijn dan 43cm omtrek. Er is ook een Slim-versie voor de 42mm Apple Watch, bedoeld voor mensen met dunne armpjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2017, 19:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen sport, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.