tvOS 16 Update

Reacties voor: Apple brengt tvOS 16.3.3 uit voor Apple TV 4K 2022, lost problemen Siri Remote op

Voor de Apple TV 4K 2022 is nu tvOS 16.3.3 verschenen en daarin wordt eindelijk een vervelend probleem opgelost. Met de nieuwe update moeten de verbindingsproblemen met de Siri Remote verleden tijd zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. De verwachting was heel hoog. De teleurstelling vele malen groter. Nog steeds een probleem!

  2. Hopelijk lost het ook de iCloud video streaming issues op? Sinds ik iCloud advanced data protection heb aangezet, streamen mijn video’s met heel veel buffering op mijn ATV’s. In de woonkamer hebben we de nieuwste generatie met 128gb en die hangt rechts via ethernet aan onze 1Gbs verbinding. De video’s streamen op alle apparaten nog prima, behalve op onze Apple Tv’s 🤷🏻‍♂️

  3. Heb de apple TV4k 2022 nu 5 weken
    heb nooit ergens last van gehad.

  4. Dan zal het toch bepaalde serienummers zijn. Ik heb nergens last van

  5. Nog nooit last gehad

  6. Nog nooit last gehad gelukkig!

  7. @Arjan @Sander @T @Michel: In het artikel staat dan ook dat niet iedereen van dit probleem last had. Dat is ook een eigenschap van veel softwarefouten: het speelt nooit bij iedereen en gelukkig maar. Ik ben allang blij dat het geen hardwarefout is, maar dat het met een software-update opgelost kon worden. In meerdere artikelen bij ons hebben gebruikers melding gemaakt van de verbindingsproblemen op de nieuwste Apple TV 4K en ook op diverse andere fora werd veel geklaagd.

    @Richard: De update is alleen beschikbaar voor de Apple TV 4K 2022 en lost specifiek het probleem met de Siri Remote op. Ik weet niet op welk model je dit probleem ervaart, maar dat zal met deze update waarschijnlijk niet verholpen worden.

  8. Ik heb nog een oudere Appletv HD en heb daar ook al lang last van telkens verboken verbinding met siri remote. Dus ik ga de update gauw doen en hopelijk is dit euvel eindelijk verholpen

  9. Origineel geplaatst door Kbm
    Ik heb nog een oudere Appletv HD en heb daar ook al lang last van telkens verboken verbinding met siri remote. Dus ik ga de update gauw doen en hopelijk is dit euvel eindelijk verholpen

    tvOS 16.3.3 is alleen beschikbaar voor de Apple TV 4K 2022 en dus niet voor alle andere modellen staat er duidelijk vermeld.

  10. Ik ervaar deze problemen al lange tijd op het eerdere model van de Apple TV 4K, dus niet 2022 model, waarom is de update daar niet beschikbaar terwijl ik dezelfde problemen ervaar?

  11. Dit artikel had ik even over het hoofd gezien. Net alsnog de update geïnstalleerd. Hopelijk lost deze de problemen op. Soms was de afstandsbediening hier onbruikbaar, dan weer dagen geen last.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.