Neato D7 robotstofzuiger

Troep in huis? Stuur de stofzuiger erop af met Siri Shortcuts

De stofzuigers van Neato bieden nu support voor Siri Shortcuts. Je kunt dus Siri vragen om een deel van je huis te gaan stofzuigen als de bak met chips is omgevallen.

Neato met Siri Shortcuts

Neato Robotics heeft een update uitgebracht voor de robotstofzuigers, waarmee je allerlei dingen kan regelen via een Siri Shortcut. Denk aan starten, stoppen, terug naar de dock rijden en bepaalde plekken in huis stofzuigen binnen je huis. De gratis update is beschikbaar voor mensen met een Neato Botvac D3 robotstofzuiger en nieuwer. Vorig jaar werd de update al beloofd. Je kunt je opdrachten inspreken via iPhone, iPad, Apple Watch of HomePod.


Om het allemaal werkend te krijgen moet je de Neato Robotics-app updaten naar versie 2.9.5. Deze staat inmiddels in de App Store. Bij alle ondersteunde modellen is het mogelijk om te starten, stoppen, pauzeren en naar de dock terugrijden. Bij mensen met een Neato D7 is het bovendien mogelijk om alleen een bepaalde kamer schoon te maken.

Neato met Siri Shortcuts

Je kunt met de Siri Shortcuts zelf allerlei automatiseringen maken in de Opdrachten-app. Je hoeft dus niet meer de Neato-app op de iPhone te openen, maar drukt op een knop in de Opdrachten-app of geeft een spraakopdracht. Neato ondersteunt overigens ook Google Assistent en Amazon Alexa.

Zoek je nog meer slimme robotstofzuigers, dan hebben we daarvoor een aparte lijst gemaakt.

Bekijk ook

Robotstofzuiger kopen met iPhone-bediening: dit zijn de mogelijkheden!

Ben je op zoek naar een robotstofzuiger die je met je iPhone kunt bedienen? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje. Welke stofzuigers zijn er beschikbaar en wat doen de bijbehorende apps?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit.

Smart Home
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.