Mophie 3-in-1 Travel MagSafe oplader voor iPhone, Apple Watch en AirPods.

Reacties voor: Deze 3-in-1 MagSafe-lader van Mophie is terug in de verkoop

Update-kit nodig
Belkin en Mophie komen allebei met een nieuwe gecertificeerde MagSafe-lader. De 3-in-1 Travel Charger van Mophie is helemaal opvouwbaar, terwijl Belkin een standaard aan de lader toegevoegd heeft. Die laatste was al eerder aangekondigd, maar is inmiddels officieel te koop.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Prijzig, maar wel erg handig.
    Hopelijk snel te koop in Nederlandse store.

  2. Veels te dure oplossing. Voor €50-€80 was het te overwegen

  3. Ziet er gelikt uit, op de prijs na dan natuurlijk.
    Zou het op zeker kopen onder de 100€

  4. De officiële reislader van Apple heeft een adviesprijs van €149 maar is doorgaans voor ⅔e van die prijs (€99) te koop. Alleen jammer dat-ie niet goed geschikt is voor de iPhone 13 Pro. Hopen dat die van Mophie en Belkin wel compatibel zijn.

  5. @Pascal: Hoezo is die niet geschikt voor de 13 pro, ik heb de 13 pro Max en werkt prima ?

  6. Origineel geplaatst door Dennis
    @Pascal: Hoezo is die niet geschikt voor de 13 pro, ik heb de 13 pro Max en werkt prima ?

    Ik heb ‘t niet over de 13 pro Max, Dennis. Maar op de 13 pro is de afstand tussen de magsafe ring en de camerabult te krap (de camerabult is groter dan bij de 12 pro) waardoor de camerabult in de weg zit. Is ook hier op deze site al eerder gepubliceerd.

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt na verkrijgbaarheid van de Mophie MagSafe-lader.

  8. Zo’n prijs gaat toch nergens meer over, een lader (niet eens van Apple zelf) voor 150 euro? Die dan zelfs geen snelladen voor de Apple Watch ondersteunt? 50 euro zou een redelijke prijs zijn, dat heb ik destijds ook betaald voor de officiële Apple dubbele reislader.

  9. Op zich mooi product zo voor alle 3 tegelijk, echter komt bij mij nooit voor op reis ben en alle 3 tegelijk op laad.
    Ik zit nooit in hotels etc eigenlijk voor het werk, en airpods gaan ook niet mee op vakantie.

    Dus stel ik zou eens in een hotel of iets zitten voor werk, dan is de reislader van Apple ook prima die ik heb gekocht voor 99 euro(Zo snel zijn airdpods niet leeg).

    De Belkin MagSafe-oplader ziet er ook leuk uit, voor eens op te laden zo op op de bank geen kabel geprik.
    Alleen goed ja moet toch ook eens mijn Ipad opladen, of mijn airpods pro via de kabel. dus beetje onzin alleen voor de Iphone een aparte lader te nemen.
    Op het nachtkastje staat dan al verder de belkin 3 -1 lader, dus kan daar ook via Magsafe mijn Iphone,apple watch laden als ik dat in de avond wil doen.

  10. (Red.) De Mophie-lader is (tijdelijk) uit de verkoop gehaald, we hebben het artikel aangepast.

  11. ZAGG (de fabrikant van mophie) geeft zelf aan dat er een firmware update aankomt. Hieronder de reactie van de support desk:

    Thank you for contacting ZAGG. It looks like you may be having some charging issues with your 3-in-1 travel charger with MagSafe. We are aware of an issue with our mophie 3-in-1 travel charger with MagSafe which can cause intermittent charging with your device.

    After investigating further, we have identified the issue and will release a firmware update as soon as possible. For more information, please send us an email at travelcharger@mophie.com with “3 in 1” in the subject line, and provide us with your serial number in the body of the message if you have not yet already done so.

    Thank you for your patience and we are sorry for the inconvenience.

  12. (Red.) De lader is terug in de Apple Store.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.