iPhone 14 Pro pilvormige notch

Reacties voor: Probeer nu zelf de iPhone 14 Pro pilvorm op jouw toestel, dankzij dit trucje

Wil je weten hoe het eruit ziet, die pilvormige uitsnede op toekomstige iPhones? Dan kun je dit nu zelf proberen, dankzij een handig trucje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Het stukje scherm boven de speaker/ sensoren heeft mijn inziens niet zoveel meerwaarde. Mooi stukje techniek om het zo voor elkaar te krijgen, maar is weinig functioneel. De notch was prima geweest.

  2. Leuk om te proberen. Echter de maatvoering is wel apart. Nu lijkt het alsof het kwa hoogte hoger is dan de “oude” notch.

    Maar we gaan het woensdag wel zien. 🥳

  3. Ik vind de notch origineler. Die pil 💊 vorm komt een beetje over als Android. Maar ach, zo belangrijk is het allemaal niet.

  4. Notch en pil zijn lelijk en ogen erg gedateerd.

  5. Jezus waar dat mensen zich toch mee bezig houden 😂

  6. Zoals al eerder genoemd is de ruimte erboven niet bruikbaar. Je kan het beter hebben dan zoals net nu is. Voor mij een reden om niet voor de 14 te gaan. Nu heb je een behoorlijke ruimte die dan useless is. Misschien vakt het wel mee en worden we verrast woensdag…

  7. Het lijkt me goed hier een felle discussie over te hebben. Ik ga ervan uit dat Apple volgend jaar dan met ieder meninkje rekening houdt.

  8. Het ziet er tenminste wel fris uit. Na 5 jaar, sinds de X, tegen een notch te hebben aangekeken.

  9. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Jezus waar dat mensen zich toch mee bezig houden 😂

    …meningen mbt design items, logisch en volstrekt relevant voor een bedrijf wat design hoog in het vaandel heeft.
    Nog een mening:
    Huidige notch = alsof er een “hap” door Pac-Man uit het scherm is genomen, het scherm oogt niet volledig/gemankeerd .
    De aanstaande pil maakt het scherm volledig en helemaal omkaderd…slechts “een dode pixel in pilvorm ”ergens boven in.
    Ik vindt het een verbetering hoe beperkt ook .
    It’s all about perception 🥸

  10. Ze hadden ook de notch kunnen halveren, nu is de onbruikbare ruimte groter

  11. Ik heb de noodzaak voor zo’n notch nooit begrepen. Gebruik gewoon de hele breedte van het toestel voor je speaker, camera en zo. Oké, je schermdiagonaal wordt wat kleiner, maar so what? Je kan in ieder geval alle statusinformatie boven in beeld kwijt, in plaats van zaken niet meer te tonen of deels links en rechts van de notch.

  12. Ik blijf het raar vinden om een hap uit je scherm weg te nemen, met z’n notch tot daar aan toe dat kan nog.
    Dan loopt je scherm er gewoon onderdoor langs, met z’n pil of punch hole loopt je hele beeldscherm er gewoon vrolijk om hem.
    Dus met alles wat je doet tekst lezen, foto etc zie je ergens een zwarte vlek, waar je content waar je op let om heen en boven langs gaat.

    Doe dan gewoon een notch die steeds smaller kan, dat die uiteindelijk gewoon in een mini randje boven scherm zit.
    Maar goed we gaan het zien of dit allemaal klopt, en wat het uiteindelijk gaat worden en werkt.

  13. Was leuk geweest als Apple eindelijk wat revolutionairs zou laten zien, vingerprint functies, camera onder het volledig scherm.. blijf je na betalen van een vermogen voor een telefoon nog met zo’n spuuglelijke uitsparing zitten terwijl andere die jaren geleden al weg hadden gewerkt.. Apple gaat nu wel ver achter lopen betreft het scherm en dat is wel errug jammer.. voorheen keek je echt uit naar een keynote van Apple, maar nu mis je niet veel als je niet kijkt… ben een echte appelfan maar hype is wel aardig weg laatste jaren..

  14. Ik snap al die negativiteit alweer toch niet hoor. Ik vind het ontwerp echt top en ben blij dat de notch verdwijnt. Eindelijk een nieuwe vormgeving. Ik bestel van zodra ze online komen !

  15. @Flupke: Ja dit heb ik dus ook, had het liever hoger gezien.

  16. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag | iCulture.nl
    @Chris: Ja, dat vind ik ook. Het streepje scherm boven de uitsparing is eigenlijk onbruikbare ruimte, daar kan Apple niet veel mee doen (behalve misschien wat statuslampjes, maar die zitten al in de uitsparing zelf).

    Jullie hebben daar helemaal gelijk in qua onbruikbare ruimte maar een positieve noot wil ik er toch nog wel aan toevoegen. Het oogt ietsje ruimer, hoe onbruikbaar de ruimte ook is😉.

  17. Mijn mening over iPhone ik was een fan van het eerste seconde, na Steve jobs hebben ze alleen maar prul gemaakt . Sindsdien ben ik over gegaan op Android.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.