iPad 2022 vs iPad 2021

Reacties voor: iPad 2022 vs iPad 2021: welke past bij jou?

We kijken naar de verschillen tussen de iPad 2022 en iPad 2021, zodat jij de beste keuze kunt maken tussen de twee meest voordelige modellen. Er zijn verschillen in specs, design, scherm en nog veel meer.
Lees het complete artikel → iPad 2022 vs iPad 2021: welke past bij jou?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Hij is zeker mooi, en eindelijk nieuwe ontwerp. Maar verder beetje vlees nog vis. Zoals iCulture ook al zegt je kunt ook voor de air gaan van 200 meer. Beetje hetzelfde als met de iPhone 14, de generatie ervoor kopen is voor de meesten slimmer. Misschien later wanneer prijzen zakken of als gebruikt apparaat dat hij interessanter wordt

  2. Een koptelefoon niet meer bedraad kunnen gebruiken, is voor mij juist wel een ernstig nadeel. Ik zweer daar nog bij. Oordopjes vind ik vreselijk, ik hou er ook niet van een koptelefoon steeds te moeten opladen. Normaliter switch ik om de 2 jaar van basis iPad, de oude schuif ik in het gezin door. Nu wacht ik zo lang het kan, niet in het minst ook vanwege de absurde prijsstijging.

  3. Hier nog een Air 2 128GB, welke we wilde vervangen ivm met een scherm wat breuken heeft. Nu had ik gehoopt dat er minimaal 128GB in zou zitten (heeft zelfs de allerkleinste versie van de Iphone 13 standaard). 64, vind ik echt te karig….. Het design is wel mooier van de gen 10, maar er komt hier toch een dikke hoes om voor de kids. De A13 of A14 is niet echt een groot verschil. En de pencil 2, wordt nog steeds niet ondersteund en ook het scherm niet gelamineerd…., persoonlijk vind ik dit een gemiste kans, zeker met die rare adapter die nu nodig is.
    Prijzen stijgen overal, maar hier had apple echt wel wat meer mogen doen als alleen het design. Ook het behouden van een koptelefoon aansluiting is dan nog een voordeel (weer een adapter minder).
    Je kan als je goed zoekt een Ipad Gen 9 256GB kopen voor om en na bij de prijs van een Gen 10 64GB…..
    Hier nog even de aankomende feestdagen aanbiedingen afwacht, maar denk dat het een Gen 9 wordt.
    Gemiste kans van Apple als je het mij vraagt….

  4. @Toine: Met een verloopje van een tientje kun je je koptelefoon nog bedraad gebruiken.

  5. @Toine: dat is al heel lang op zijn retour dus dat zat er wel in. Zeker nu ze op het nieuwe ontwerp over gingen, dat ontwerp had nooit een mini Jack . Dan gaat hij het niet krijgen ook niet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.