CarPlay in iOS 16 met achtergrond.

Reacties voor: Dit is er nieuw in CarPlay in iOS 16: nieuwe apps en meer

CarPlay heeft er in iOS 16 weer een paar handige verbeteringen bij, al zijn er minder nieuwe opties dan voorgaande jaren. In dit artikel zetten we alle verbeteringen van CarPlay in iOS 16 voor je op een rij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Een app voor Parkmobile (en anderen) in CarPlay zou meer dan welkom Zijn

  2. (Red.) Artikel bijgewerkt na release van iOS 16.

  3. Hm, mijn tankbeurt via Apple Carplay betalen !?! Daar kan ik me niet zoveel bij voorstellen. Of gaat het hier om een verschrijving, dat je via Apple Pay je tankbeurt aan de pomp voldoet in plaats van met je pasje?

  4. Weer helemaal niks dus….

  5. Sinds iOS 16 en m’n nieuwe iPhone 14 pro onthoudt de telefoon de volgorde van de apps op CarPlay niet meer. Iemand nog meer last of nog beter, een oplossing?

  6. Vreemd dat ze de beige achtergrond hebben weggehaald, deze matchte perfect met mijn Mercedes display van de tellers die ook dezelfde beige tint hebben.

  7. Origineel geplaatst door Swen
    Vreemd dat ze de beige achtergrond hebben weggehaald, deze matchte perfect met mijn Mercedes display van de tellers die ook dezelfde beige tint hebben.

    Inderdaad, bij mij net zo. Die beige paste heel goed bij de lak van mijn auto. Nu is ‘ie weg en je kan nog steeds geen eigen wallpapers toevoegen.

  8. Klinkt dus wel alsof ze wat meer vrijheid krijgen in de Flitsmeister app en dus niet meer vastzitten aan enkel kaartweergave

  9. Zit nog altijd met smart te wachten op de optie om de GPS van de auto te gebruiken ipv de mobiel. Dan heb je tenminste met je mobiel in je zak ook goed GPS bereik. Evenals het kunnen regelen van je FM/DAB+ radio in de CarPlay omgeving..

  10. Al eerder maar nu ook bij iOS 16.0: Siri leest geen berichten meer voor via Carplay, noch kan ik een bericht inspreken of bellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.