iculture-peilt
iCulture Peilt
AirTag met knuffel

iCulture peilt: waar gebruik jij je AirTag voor?

Nu de AirTag al bij een hoop mensen is afgeleverd, zijn we benieuwd waar jij de tracker zoal aan hebt vastgemaakt. Is het een sleutelbos of tas geworden, of heb je iets creatiefs gevonden?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Waar heb jij je AirTag aan vastgemaakt?

Je hoeft natuurlijk je AirTag niet vast te maken? Je kunt ‘m ook gewoon in je tas stoppen, zonder hanger of hoes. Je kunt de AirTag bijvoorbeeld met tape vastplakken in je scooter of aan de afstandsbediening van de tv. We zijn benieuwd welke toepassingen jij al bedacht hebt. Of misschien zit je nog steeds in twijfel waar je de AirTag voor zou willen gebruiken. Misschien kom je door deze poll wel op ideeën. Apple laat zelf op de website al allerlei toepassingen zien, zoals tassen en koffers, een knuffel en uiteraard ook aan een sleutelbos. Heb je een 4-pak van de AirTag gekocht, dan zijn er wel meer dingen te verzinnen waarbij een AirTag van pas kan komen.


In de poll noemen we ook huisdieren en kinderen, al is dat iets wat Apple zelf niet aanbeveelt. Dat heeft ermee te maken dat de AirTag minder goed werkt als het beweegt. Een kinderwagen met daarin een baby is dan nog wel een goed idee (al betwijfelen we dat je die vaak kwijtraakt), maar een hond of een kind op een kinderfietsje is zo beweeglijk dat je er in feite niet zoveel aan hebt. Als je met een vertraging van 1-2 minuten de locatie krijgt doorgestuurd is de kans groot dat het kind of het huisdier alweer op een andere plek is. Het is een van de vragen die we beantwoorden in onze AirTag FAQ.

Genoeg gepraat, het is tijd om te stemmen! In de reacties kun je je andere ideeën kwijt.

Bekijk je dit artikel via de app? Dan vind je hier de poll.

Wil je meer met de AirTag doen, dan hebben we een paar tips om je op weg te helpen:

Ben je nog op zoek naar een geschikt accessoire voor je AirTag? Lees dan ons artikel met de beste AirTag-accessoires. Wil je nog de AirTag kopen, dan kan je terecht bij een groot aantal winkels.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2021, 17:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen airtag, iculture peilt, poll
Device AirTag

AirTag

De AirTag is de Bluetooth- en Ultra-Wideband tracker voor het terugvinden van zoekgeraakte voorwerpen. De AirTag is in april 2021 aangekondigd. Het is een klein rond accessoire dat je bijvoorbeeld aan je sleutelbos hangt. De AirTag werkt samen met de Zoek mijn-app en werkt met het grote netwerk van iPhones en iPads om je voorwerpen terug te vinden, zelfs als je zelf buiten bereik bent. Dankzij Ultra-Wideband kun je tot op de centimeter nauwkeurig voorwerpen terugvinden, maar je kunt ook een geluidje afspelen. Er zijn ook diverse accessoires voor de AirTag beschikbaar.

AirTag
36 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.