Notch in dummy iPhone 13 Pro Max.

‘Zo ziet de iPhone 13 Pro Max eruit’ [video]

Een dummy van de iPhone 13 Pro Max laat zien hoe het toekomstige model eruit gaat zien. We zien niet alleen de grotere camera, maar ook de kleinere notch en nieuwe oorspeaker.

Het is alweer een tijdje geleden dat we schreven over de iPhone 13-serie, maar vandaag hebben we een interessante video voor je. De makers van het YouTube-kanaal Unbox Therapy gaan hands-on met een dummy van de iPhone 13 Pro Max. Deze dummy is gebaseerd op de meest recente geruchten, maar laat goed zien hoe het toestel eruit gaat zien. De dummy is van hoge kwaliteit en brengt alle geruchten samen.

Dummy iPhone 13 Pro Max: zo ziet het toestel eruit

Dergelijke dummy’s worden vaak gebruikt door accessoiremakers om alvast hoesjes en andere accessoires te kunnen maken, zodat deze klaar zijn zodra het toestel uit komt. Wat meteen opvalt aan de dummy van de iPhone 13 Pro Max is dat de camera een stuk forser is. Het gaat dan niet alleen om de afmetingen van de individuele lenzen, maar ook het complete camerablokje op de achterkant van het toestel. Hierdoor beslaat de camerabult bijna de helft van de breedte van de iPhone.

Dummy iPhone 13 Pro Max met achterkant en camera.

Een andere wijziging is de notch. Doordat de oorspeaker naar boven verplaatst is, tegen de rand van de behuizing, zitten de overige sensoren in de inkeping dichter bij elkaar. We zagen eerder al wat ruwe mockups en dummy’s voorbij komen, maar dit model laat goed zien hoe het eindproduct eruit kan gaan zien.

Notch in dummy iPhone 13 Pro Max.

Qua andere afmetingen zit er weinig verschil tussen de iPhone 13 Pro Max en de voorganger, de iPhone 12 Pro Max. Het aankomende model is volgens de dummy iets dikker, maar het verschil is minimaal. Voor de volledige hands-on van de iPhone 13 Pro Max dummy bekijk je de video.

De iPhone 13 Pro Max wordt wederom het grote toptoestel met 6,7-inch scherm. Naast de nieuwe notch en betere camera, verwachten we ook ondersteuning voor een ProMotion-display en misschien wel een Touch ID-sensor in het scherm. Lees alles wat we al weten over de iPhone 13 Pro Max in onze round-up.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2021, 10:08
Via Via 9to5Mac
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 2021 iphone, iphone 13, iPhone 13 Pro Max
Devices iPhone 13 Pro Max, iPhone 2021

iPhone 13

De iPhone 13 is één van de nieuwe modellen die Apple in het najaar van 2021 uit gaat brengen. De iPhone 13 behoudt naar verwachting hetzelfde design als de iPhone 12, maar dan wel met een snellere chip, verbeterde camera, grotere batterij en mogelijk ook een kleinere notch. Er gaan ook geruchten over een always-on scherm in de iPhone 13. Lees hier alles over wat we al weten over de iPhone 13.

iPhone 13
9 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.