Notch in dummy iPhone 13 Pro Max.

‘Zo ziet de iPhone 13 Pro Max eruit’ [video]

Een dummy van de iPhone 13 Pro Max laat zien hoe het toekomstige model eruit gaat zien. We zien niet alleen de grotere camera, maar ook de kleinere notch en nieuwe oorspeaker.

Het is alweer een tijdje geleden dat we schreven over de iPhone 13-serie, maar vandaag hebben we een interessante video voor je. De makers van het YouTube-kanaal Unbox Therapy gaan hands-on met een dummy van de iPhone 13 Pro Max. Deze dummy is gebaseerd op de meest recente geruchten, maar laat goed zien hoe het toestel eruit gaat zien. De dummy is van hoge kwaliteit en brengt alle geruchten samen.

Dummy iPhone 13 Pro Max: zo ziet het toestel eruit

Dergelijke dummy’s worden vaak gebruikt door accessoiremakers om alvast hoesjes en andere accessoires te kunnen maken, zodat deze klaar zijn zodra het toestel uit komt. Wat meteen opvalt aan de dummy van de iPhone 13 Pro Max is dat de camera een stuk forser is. Het gaat dan niet alleen om de afmetingen van de individuele lenzen, maar ook het complete camerablokje op de achterkant van het toestel. Hierdoor beslaat de camerabult bijna de helft van de breedte van de iPhone.

Dummy iPhone 13 Pro Max met achterkant en camera.

Een andere wijziging is de notch. Doordat de oorspeaker naar boven verplaatst is, tegen de rand van de behuizing, zitten de overige sensoren in de inkeping dichter bij elkaar. We zagen eerder al wat ruwe mockups en dummy’s voorbij komen, maar dit model laat goed zien hoe het eindproduct eruit kan gaan zien.

Notch in dummy iPhone 13 Pro Max.

Qua andere afmetingen zit er weinig verschil tussen de iPhone 13 Pro Max en de voorganger, de iPhone 12 Pro Max. Het aankomende model is volgens de dummy iets dikker, maar het verschil is minimaal. Voor de volledige hands-on van de iPhone 13 Pro Max dummy bekijk je de video.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De iPhone 13 Pro Max wordt wederom het grote toptoestel met 6,7-inch scherm. Naast de nieuwe notch en betere camera, verwachten we ook ondersteuning voor een ProMotion-display en misschien wel een Touch ID-sensor in het scherm. Lees alles wat we al weten over de iPhone 13 Pro Max in onze round-up.

Bekijk ook

iPhone 13 Pro Max: alles over de grootste iPhone van 2021

Apple heeft een extra groot toestel voor mensen die het maximale willen: de iPhone 13 Pro Max. Hier vind je alle belangrijke vernieuwingen van de iPhone 13 Pro Max.

Actuele iPhone 13 Pro Max deals

iPhone 13 Pro Max

Lees alles over de iPhone 13 Pro Max, het grootste toestel van 2021. De iPhone 13 Pro Max heeft een 6,7-inch display en een roestvrij stalen behuizing. De vernieuwingen zaten in de camera (met onder andere een macromodus), de kleinere notch en het ProMotion-scherm. De iPhone 13 Pro Max is alleen nog refurbished verkrijgbaar en niet meer als los toestel of in combinatie met een abonnement. De iPhone 13 Pro Max is in 2022 opgevolgd door de iPhone 14 Pro Max.

iPhone 13 Pro Max

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.