OtterBox MagSafe Wallet Folio

OtterBox heeft nieuwe MagSafe-hoesjes voor iPhone 12

OtterBox breidt het aanbod van iPhone 12-hoesjes uit. De Magsafe Wallet en Folio geven je halverwege het iPhone-seizoen weer wat meer keuze - als je tenminste van zwart houdt.

OtterBox MagSafe Wallet

OtterBox brengt onder andere een magnetische Wallet-case uit, vergelijkbaar met die van Apple. Daarnaast is er een nieuwe serie foliocases voor de iPhone 12-serie, die eruit zien als een boekje. Dit type cases is populair onder een bepaalde groep gebruikers en de kleur zwart zal ook wel goed in de smaak vallen. Het ziet er wat functioneler uit dan de hoesjes van Apple zelf. Zo zit de opening om de pasjes eruit te halen aan de voorkant en staat de merknaam duidelijk op de voorkant.


OtterBox heeft nu ook een eigen MagSafe Wallet en is daarmee een van de eerste met een eigen oplossing. Er waren al klonen van Apple’s Wallet verschenen, die het origineel proberen te benaderen. OtterBox kiest voor een eigen design, met twee kaartvakjes en een apart vak voor papiergeld. De Wallet is gemaakt van imitatieleer, dat volgens de fabrikant wel duurzaam is.

OtterBox MagSafe Wallet case

De OtterBox MagSafe Wallet is geschikt voor alle iPhone 12-modellen, van de mini tot de Max. Hij is wat robuuster dan het leren hoesje van Apple en is geschikt voor alle cases. Je koopt er eentje voor $40 en dat is een stuk goedkoper dan de €65 van Apple.

OtterBox MagSafe Wallet Folio

Zoek je een complete case die de voor- en achterzijde van de iPhone 12 bedekt, dan zijn er nieuwe foliocases. Hierin passen ook pasjes, maar belangrijk om je te realiseren is dat het niet een complete oplossing is. Je moet al een OtterBox-case van het type Symmetry, Aneu of Figura hebben om er iets aan te hebben. Je maakt de folio vast aan de achterkant van je iPhone.

OtterBox MagSafe Wallet Folio

Het is gemaakt van hetzelfde imitatieleer als de Wallet. Er is ook een magneet aan de voorkant aanwezig om te zorgen dat het schermflapje dicht blijft. Deze foliocases kosten $50 per stuk en zijn verkrijgbaar voor alle iPhone 12-modellen. Nu nog alleen bij OtterBox zelf, maar over een tijdje ook bij Nederlandse winkeliers.

Zoek je toch iets anders? Bekijk dan onze MagSafe-hoesjes voor iPhone 12.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2021, 20:23
Categorie Accessoires
Onderwerp otterbox
Devices iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

Actuele iPhone 12 deals

3 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.