Apple geeft vrijdag ook in Nederland extra korting op Black Friday

Apple geeft op Black Friday ook in Nederland korting op allerlei producten. Black Friday is een Amerikaanse traditie om vlak voor de feestdagen allerlei dure spullen met korting in te slaan.

black friday nederlandAanstaande vrijdag is de traditionele Black Friday, de dag waarop Amerikanen massaal koopjes gaan inslaan voor de feestdagen. Wie tijdens de kerst er comfortabel bij wil zitten met een nieuwe flatscreen-tv, laptop of ander duur apparaat, kan op Black Friday zijn slag slaan. In Nederland is het geen traditie, maar toch doet Apple al een paar jaar mee aan de kortingsactie. Ook dit jaar zijn ze op vrijdag 26 november van de partij.

Apple heeft aangekondigd dat er op 26 november een kortingsactie zal zijn. De actieprijzen gelden alleen op de dag zelf en zolang de voorraad strekt. Vorig jaar gaf Apple korting op de iMac, MacBook Pro en Apple TV. Een jaar eerder waren de iMac en gewone MacBook afgeprijsd, plus diverse iPhone-accessoires. Wat er precies te koop is wordt pas op de dag zelf onthuld en kan afwijken van het aanbod in de VS, maar ongetwijfeld zal er vooraf genoeg worden gespeculeerd.

Interessant voor de iPhone- en iPod touch-bezitters is dat veel ontwikkelaars op Black Friday hun applicaties ook afprijzen. De kortingen lopen vaak gedurende het hele weekend door tot Cyber Monday, de dag waarop mensen hun koopjes bij online winkels gaan halen.

Meer info: Directe link naar de promopagina

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2010, 14:36
Categorie Apple
Onderwerpen apple, black friday, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.