Apple 18 oktober 2021 event graphic.

Reacties voor: Vooruitblik: dit kun je verwachten van Apple’s oktober 2021-event

Apple gaat vandaag weer een nieuw event houden. Wat zijn de verwachtingen van Apple's oktober 2021-event? Welke producten gaan daar onthuld worden? Je leest het in deze vooruitblik van Apple's oktober 2021-event!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
18 reacties
 1. Het gebeurt natuurlijk niet maar het zou toch hilarisch zijn als de iPhone 14, waarvan gerucht is dat die volledige redesign krijgt, gelanceerd wordt.

 2. Origineel geplaatst door BrutusNLD
  Het gebeurt natuurlijk niet maar het zou toch hilarisch zijn als de iPhone 14, waarvan gerucht is dat die volledige redesign krijgt, gelanceerd wordt.

  Dat is wel een erg brute verwachting Brutus ! 😉

 3. imac m1/2 27” aub..

 4. Origineel geplaatst door BrutusNLD
  Het gebeurt natuurlijk niet maar het zou toch hilarisch zijn als de iPhone 14, waarvan gerucht is dat die volledige redesign krijgt, gelanceerd wordt.

  🙄

 5. Mijn MacBook Pro is zwaar aan vervanging toe – heb een MacBook Pro 15” uit 2011. Heb wel zelf tussentijds een nieuw toetsenbord erin gezet, meer RAM geheugen bijgevoegd, nieuwe accu erin gezet maar goed, dat soort dingen kan je bij de nieuwe MacBooks niet doen. Zonde. Hoop dat de aankomende MBP’s van kwaliteit zullen zijn maar betwijfel of ze weer 10 jaar mee kunnen. We zullen het zien. Dat het een duur geintje zal worden staat in ieder geval wel vast.

 6. Twee nieuwe MacBook Pro’s en een Mac Mini? Lijkt me wat dun voor een Special Event! De nieuwe Watch herkauwen een maand na dato maakt dat niet echt beter.
  Ik verwacht wat meer nieuws….

 7. Ik hoop echt dat de watch 7 met 4G naar Nederland komt.

 8. Laten we hopen dat wanneer Apple high end MacBook Pro’s released met een M1X of M2 chip, de overige macs zoals de iMac 30/32” meteen meegenomen wordt.
  Dan kan 2022 mooi het jaar van de redesigned MacBook Air en MacPro worden.

 9. Ik ben toch enorm benieuwd wat Apple gaat uitbrengen in de oktober evenement. Een complete evenement voor de MacBook en Mac mini m1x of m2 is niet voldoende. Evt de AirPods 3 (tijd geen vernieuwing gekregen), de nieuws MacOS 20 minuten uitleggen, wat extra software matige updates op Apple producten 15.1/15.2 en thats it klinkt heel onlogisch?!

  Ik weet meestal al wat ze gaan uitbrengen en volg alle inside berichten als een echte freak maar bij deze weet ik het echt niet. Alleen de m1x/m2 zou het toch niet zijn hè??

  Ps. Reactie op de eerste commentaar: maak er maar gelijk een iPhone 19 van 😒

 10. Origineel geplaatst door IStefan
  Ik hoop echt dat de watch 7 met 4G naar Nederland komt.

  Dat is al bekend gemaakt. Check de berichten vorige week ff

 11. @iSmart Specialist: Een nieuw redesign van de MacBook Pro line verdient gewoon een eigen event. Een nieuwe Mac Mini is niet eens nodig. Ik hoop niet dat je teleurgesteld gaat zijn.

 12. Een paar Macs met een snellere processor is toch niet een “event” ? Neh… dat moet meer zijn.

 13. iMac M1 27 inch upgrade naar 32 inch zou wel eens tijd worden !!

 14. Ja die iMac 27″/30″ zou echt tijd worden.
  Als je goed kijkt is de echte verandering van die iMac al 6 jaar terug.
  De upgrade van 2019 was niet echt noemenswaardig…

 15. Kan ik de nieuwe MacBook Pro al pre-orderen? Duuuuurt laaaaaaaaang!

 16. Ik hoop toch echt op een grotere iMac en de nieuwe macbook pro 16”.

 17. Dat de Apple Store nu offline is zou hopelijk ook kunnen betekenen dat de 4G variant van de AW wordt toegevoegd.

 18. Ik hoop echt op nieuwe AirPods heb ze nog van de eerste generatie maar daarvan is er 1 stuk daarnaast AirPods Pro maar die blijven bij mij helaas niet goed zitten 🥲 dus kom maar door

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.