Archief voor 'mac mini'

Mac mini 2023 met Studio Display

Nu te koop: Mac mini 2023 en dit zijn de beste prijzen

Vanaf vandaag is de nieuwste Mac mini 2023 officieel te koop. De Mac mini 2023 is goedkoper geworden, maar er zijn ook uitvoeringen die juist duurder zijn geworden. Hoe zit dat? In dit artikel zetten we de prijzen van de Mac mini 2023 voor je op een rij (met de beste deals), zodat je weet wat je moet kiezen.

Mac mini 2023 spec sheet

Deze 8 details van de nieuwe Mac mini 2023 moet je kennen

De Mac mini 2023 biedt op het eerste gezicht alleen maar een snellere chip dankzij de M2- en M2 Pro-versie, maar wie iets beter kijkt ziet nog meer verbeteringen. We hebben de belangrijkste details en ontdekkingen van de Mac mini 2023 voor je verzameld.

Mac mini gebruiker

Mac mini met M2-chip: dit zijn onze verwachtingen

Apple werkt al een tijdje aan een nieuwe Mac mini, met een nog krachtiger chip dan het huidige model. Maar wat weten we al over deze nieuwe Mac mini, die voor 2023 op de planning staat?

Tim Cook op WWDC 2022

Apple in oktober: dit zijn de verwachte aankondigingen voor dit najaar

In oktober gaat Apple weer een aantal aankondigingen van nieuwe producten doen, zo is de verwachting. In dit artikel lees je welke aankondigingen dat zijn, in de vorm van persberichten of misschien toch nog tijdens een heus Apple-event. Zo staan er meerdere iPads en Macs op de planning.