Reacties voor: Met nieuwe CarPlay-versie van ANWB Onderweg zie je waar tanken het goedkoopst is

ANWB Onderweg heeft een grote update gekregen, waardoor de app nu ook beschikbaar is in CarPlay. Er is volledige navigatie toegevoegd en je kunt zien waar je het goedkoopst in de buurt kunt tanken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Huh? Wat zijn de icoontjes linksonder? Het ‘poppetje’ en het ‘belletje’? Nog nooit gezien??

  2. @Jos: Het poppetje is een focus mode.
    Het belletje geeft aan of siri berichten aankondigt ja of nee. Dit kan je per autorit instellen of standaard ingeschakeld hebben. Afhankelijk van je focus mode kan je het ook aanzetten voor specifieke personen en apps. Erg nuttig.

  3. @Jos: Wat Rens inderdaad zegt. Met de Persoonlijk Focus krijg ik buiten werktijden geen meldingen meer van apps die ik voor werk gebruik. Het belletje is voor het aankondigen van berichten in CarPlay, zodat binnenkomende iMessage-meldingen meteen voorgelezen worden zodat ik m’n handen aan het stuur kan houden.

  4. Apart!, ik zie nu een button voor laadpunten en benzine pompen etc, ik heb alleen maar zoeken, geschiedenis en favorieten, de andere zie ik niet.
    Ik vond de functies in de app een beetje teleurstellend, inderdaad die tankstations, maar dat ziet mijn standaard navigatie ook al als mijn tank bijna leeg is.
    Je kan maar 1 destination invoeren. Wil je onderweg naar. Je destination een parkeergarage zoeken, dan moet je eerst je huidige route stoppen en dan een nieuwe zoekopdracht invoeren, allemaal niet handig.
    Ik heb via CarPlay inmiddels 6 navigatie programma’s (Apple maps, google maps, waze, flitsmeister, anwb, via de leasemaatschappij nog een speciale app) en elke app heeft iets wat handig is, maar je blijft wisselen. Zou bijv handig zijn als de ene app je destination van een andere app zou kunnen overnemen.

  5. @Ro: Check even de App Store of je de laatste update van ANWB Onderweg hebt. Er is na de introductie van de nieuwe CarPlay-versie nog een update geweest die knoppen voor tankstations, (snel)laders en meer toegevoegd heeft aan het menu.

  6. Helaas werken de brandstofprijzen enkel in NL, is er een gelijkaardige app voor belgie/ europa?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.