Met de nieuwe AirSnap Pro van Twelve South bescherm je je AirPods Pro

Twelve South heeft een nieuwe versie van de AirSnap aangekondigd. De AirSnap Pro is een leren beschermtasje en is speciaal gemaakt voor de AirPods Pro.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

AirSnap Pro: een beschermhoes voor je AirPods Pro

Al in juli 2018 bracht Twelve South, een bekende fabrikant van accessoires voor Apple-producten, de eerste versie van de AirSnap uit. Afgelopen zomer kwam daar een nieuwe variant in textiel bij. De nieuwe lederen Pro-variant heeft een drukknop en is geschikt voor draadloos en bekabeld laden.


Qua ontwerp lijkt de AirSnap Pro erg op het vorige model, maar dan passend voor de vorm van de oplaadcase van de AirPods Pro. Het is een soort lederen mapje die met een drukknop om de oplaadcase heen gaat. De case sluit niet heel nauw aan op de AirPods, maar er is genoeg speling om de oplaadcase helemaal open te klappen en je AirPods eruit te halen.

AirSnap Pro hoes ophangen.

Er zit een bevestigingsclip aan het hoesje, zodat je deze bijvoorbeeld aan je tas kan hangen. Wil je dat niet, dan haal je deze er weer vanaf. Je kan hem dan ook vervangen door een soort polsbandje, die er ook bijgeleverd is. Je hebt de keuze uit een bruin, zwart of lichtblauwe lederen variant. De beschermhoes is vanaf nu direct bij Twelve South te reserveren en kost $39,99. Hou er wel rekening mee dat er voor Nederland nog zo’n $15 verzendkosten bij komen.

AirSnap Pro met polsbandje.

We gaan er vanuit dat de hoes binnenkort ook bij een Nederlandse winkel te bestellen is, zoals bij heel veel accessoire van Twelve South. Check ook ons artikel met andere AirPods hoesjes voor een overzicht. Heb je nog geen AirPods Pro? In ons overzicht AirPods kopen vind je prijzen en meer.

Bekijk ook

Deze AirPods-hoesjes beschermen je oplaaddoosje het beste

Heb je AirPods, en wil je het oplaaddoosje graag beschermen tegen krassen? Daarvoor biedt Apple zelf geen oplossing, maar gelukkig zijn er verschillende hoesjes voor AirPods te koop in verschillende stijlen. In deze gids zetten wij de beste AirPods hoesjes op een rij.

AirPods Pro

De AirPods Pro zijn Apple's extra uitgebreide en geavanceerde draadloze oordopjes. De AirPods Pro hebben ruisonderdrukking, een Transparantie-modus en een in-ear design met verwisselbare oorkussentjes. Lees alles over de AirPods Pro: van de prijs tot functies en tips. In 2022 heeft Apple de tweede generatie AirPods Pro uitgebracht, met nieuwe H2-chip, vernieuwde oplaadcase en meer. In 2023 werd de tweede generatie AirPods Pro vernieuwd met een usb-c-poort in de oplaadcase en ondersteuning voor lossless audio in combinatie met de Vision Pro. Twijfel je tussen de modellen, check dan ons artikel AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je bij ons alle aanbieders. Voor de beste deals check je ons artikel met AirPods-aanbiedingen.

AirPods Pro

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.