AirSnap voor AirPods

Twelve South AirSnap hangt de AirPods aan je broekriem (of rugzak)

Apple's AirPods kunnen snel zoek raken. Met de Twelve South AirSnap kun je ervoor zorgen dat ze altijd aan je tas hangen, dankzij een hoesje met karabijnhaak.

Twelve South AirSnap

Je kunt natuurlijk de Find My AirPods-functie gebruiken om je AirPods terug te vinden. Maar waarom niet gewoon aan je tas of broekriem hangen, op een plek waar je er makkelijk bij kunt? Misschien niet zo handig als je in het openbaar vervoer reist, maar als je weinig meer doet dan drie meter van de voordeur naar de auto lopen (en weer terug), dan is de kans op diefstal niet zo groot. Twelve South heeft met de AirSnap een mooi lederen hoesje gemaakt, die de oplaadcase ook meteen beschermt.

De AirSnap is speciaal gemaakt voor AirPods en kost 30 dollar. Je kunt zelfs doorgaan met opladen, want er zit aan de onderkant een opening voor de Lightning-kabel. Je hoeft dus nooit de oplaadcase uit het hoesje te halen.

AirSnap voor AirPods

Een karabijnhaak van metaal zorgt ervoor dat de AirSnap stevig aan je kleding of tas vastzit. De clip is draaibaar, zodat ‘ie altijd goed hangt.

Twelve South AirSnap

Twelve South biedt de AirSnap in drie kleuren aan: zwart, blauw en cognac. Alledrie zijn ze voorzien van een zwarte clip en een zwarte drukknoop om de hoes te sluiten. Heb je haast, dan kun je de AirSnaps nu al in de VS bij de fabrikant aanschaffen, maar dan heb je wel wat hogere verzendkosten. Producten van Twelve South zijn meestal ook in Europese landen verkrijgbaar, maar het duurt wat langer voordat ze op voorraad zijn.

AirSnap aan tas

Eerder bracht Twelve South de AirFlay uit, een Bluetooth-adapter waarmee je de AirPods ook kunt gebruiken met apparaten die alleen een koptelefoonaansluiting hebben. Deze is vooral bedoeld voor gebruik in het vliegtuig.

AirSnap kleuren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2018, 19:53
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods
Device AirPods

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.