Twelve South AirSnap

Twelve South AirSnap-case van textiel is geschikt voor draadloos laden

Accessoiremaker Twelve South heeft een nieuwe uitvoering van de AirSnap-case uitgebracht, een hoesje dat je AirPods beschermt tegen krassen. De AirSnap is nu ook verkrijgbaar in twill-uitvoering, oftewel keperbinding in goed Nederlands.

Twelve South AirSnap van textiel

Keperbinding is een soort weeftechniek waardoor je een wat ruwere structuur krijgt. De AirSnap was een van de eerste AirPods-hoesjes die je kon aanschaffen en was oorspronkelijk gemaakt van leer. Maar niet iedereen vindt leer even diervriendelijk en soms ben je ook wel een beetje klaar met al die leren accessoires. Er zijn namelijk heel wat copycats geweest die ook (kunst)leren hoesjes gingen maken. Vandaar dat Twelve South zich nu weer probeert te onderscheiden met een heel ander materiaal, dat je wat minder vaak ziet.


De nieuwe varianten zijn verkrijgbaar in een lichtgrijze en donkergrijze variant met de namen Fog en Smoke. Het ziet er stijlvol en klassiek uit, maar omdat het een premium merk is, zit je niet voor een dubbeltje op de eerste rang. Ze kosten $35 per stuk (excl. verzendkosten) als je rechtstreeks via de fabrikant koopt. De originele lederen AirSnaps zijn ook nog steeds verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij deze winkel.

Twelve South AirSnap case voor AirPods

De vernieuwde AirSnap heeft hetzelfde design. Het oplaaddoosje van je AirPods is rondom beschermd en het sluit veilig met een metalen knop. Ook zit er een clip aan om het doosje aan een tas of kledingstuk vast te maken. Het mooie is dat ze ook werken met draadloze opladers – iets wat bij de eerste generatie AirPods nog geen optie was. Ook zit er directe toegang tot de Lightning-poort.

Twelve South AirSnap

De AirSnap Twill doet denken aan grof linnen en is volgens de fabrikant duurzaam, bestand tegen slijtage en zowel zakelijk als privé te gebruiken. Nadeel is natuurlijk wel dat je AirPods iets dikker worden. Misschien wil je ze daarom vooral gebruiken als je op reis bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.