Spotify Supremium

Reacties voor: Spotify Supremium: nieuwe bundel met HiFi-muziek en andere extra’s

Twee jaar geleden doken al de eerste geruchten op over een Spotify-bundel met HiFi-audiokwaliteit. Het lijkt er nu echt te komen: Spotify Supremium biedt onder andere muziek in hoge resolutie en meer. Maar wanneer komt het nu eindelijk?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Prijs verdubbelen gaat hem niet worden
    Apple❤️

  2. Ik ben bereid meer te betalen voor ons Spotify familie abonnement. De playlist curation in Spotify is nog steeds verreweg het beste. Hopelijk zal de prijs meevallen.

  3. Zodra de HomePod mini uitkwam (in Duitsland) en vrij snel daarna Apple Music met Atmos muziek en lossless muziek kwam. Vrij snel de keuze voor Apple ipv Spotify gemaakt.

    Was het lange wachten op Apple Watch ondersteuning toentertijd meer als moe.

  4. Met Airpods pro is Apple Music echt top! Spatial audio.

  5. Het is dezelfde prijs als bij Tidal waar je dan ook Studio kwaliteit krijgt (24 bits bij 192 KHz). Dat is ook het geval bij Qobuz maar daar voor € 14,99. Bovendien zijn Tidal en Qobuz rechtstreeks in een BluOs speler te integreren terwijl je met Spotify verplicht bent om hun speler te downloaden als je de muziek via een BluOs speler wilt afspelen. Zelf gebruik ik Tidal voor mijn streamings stereo apparatuur, ondanks dat ik voor € 5,- minder voor dezelfde kwaliteit bij Qubuz terecht kan. De apps voor IOS en andere systemen zijn bij Tidal beter en professioneler. Eerlijk gezegd is er geen haar op mijn hoofd (dat zijn er al niet zoveel meer) die er over denkt om naar Spotify over te gaan stappen. Als ik geen streaming apparatuur zou hebben gehad dan had ik waarschijnlijk gewoon Apple Music hebben genomen.

  6. Inderdaad. Dubbele prijs is het zeker niet waard.

    Welke (andere) service dan Sonos – en beter betaalbaar- in hifi-geluid werkt goed & makkelijk met Sonos? En streaming via een Windows PC?

    Met Spotify’s werkt dit namelijk wel relaxed.

  7. Ik heb Spotify in mijn abbo zitten van XS4All, maar ik luister er nooit naar. Interface is niet prettig en chaotisch. Al 7 jaar lid van Apple Music en dat bevalt prima. Zeker ook in combinatie met alle (grote) homepods thuis. Prachtig Dolby Atmos geluid en ze werken super als TV speakers met de Apple TV4K.

  8. Ik begrijp van de voorgaande reacties, dat de keuze van de streaming dienst afhankelijk is van de geluidskwaliteit, niet zozeer van het aanbod (genres)?

  9. Enige reden dat ik niet volledig ben overgegaan naar Apple Music is dat Spotify nog steeds gebruiksvriendelijker is. Anders was Spotify allang weg.

  10. Origineel geplaatst door Chris Laarman
    Ik begrijp van de voorgaande reacties, dat de keuze van de streaming dienst afhankelijk is van de geluidskwaliteit, niet zozeer van het aanbod (genres)?

    Natuurlijk is ook het aanbod (genres) belangrijk, Tidal heeft de grootste keuze en is het meest actief in het omzetten van bestanden naar Studio kwaliteit. Het is meer kijken welke dienst het beste bij je apparatuur past. Bij het gemiddelde huis, tuin en keukenproduct is het zinloos om studio kwaliteit te willen afspelen. Als je meer van klassiek houdt dan is Qobuz weer een betere keuze. Het aanbod en genres is in principe niet heel erg verschillend. Alle diensten hebben meestal een maand of meer een gratis proeftijd en als, je er over denkt om je op een muziekdienst te abonneren, maak dan eerst gebruik van de proeftijd bij de diverse diensten om zelf de beste keuze te maken. Dat kan voor jou ook net zo goed Spotify zijn.

  11. Ik ben een aantal diensten afgegaan om te kijken naar een goed alternatief voor Spotify, maar op gebied van functies en ondersteuning was ik nergens net zo tevreden als bij Spotify. Dus ik ben niet overgegaan naar Tidal, Deezer, Amazon of Qobuz. Wel interessant om binnenkort eindelijk te weten wat Spotify qua prijs gaat doen.

  12. Ik weet het niet. Voor €20,- (indien $20,- = €20,-) heb ik voordat geld bij Apple een One abonnement. 200 Gb opslag, Apple Music met lossless en atmos muziek, Apple Arcade en een gedeeld familieaccount (Max 5 pers). Als
    zware Apple user (met meerdere devices) een no brainer maar voor anderen zal ongetwijfeld andersom gelden.

  13. Ik heb spotify premium en merk sinds deze week een enorme verbetering in kwaliteit. Zou het kunnen dat hier eea al voorzien is van een kwaliteits upgrade?

  14. Poeh lastig! Ik ben al sinds het begin Spotify gebruiker. Heb al een paar keer de overstap gemaakt naar Apple Music maar ik
    Kan er gewoon niet aan wennen, Spotify heeft zo’n fijne playlisten (gepersonaliseerd) waardoor ik al veel nieuwe muziek hebt ontdekt. Switchen ga ik niet meer doen, als Spotify met een HIFI abbo komt ga ik daarom wel upgraden!

  15. Zolang Apple niet dezelfde muziek aan kan bieden als spotify.
    25 % van mijn muziek heeft Apple niet eens. Blijf ik lekker bij hun. En ook de bediening loop ver achter.

  16. @hans: Helemaal gelijk!, de beste streamingdiensten, ik ga voor @qobuz omdat het echt 24bit, Tidal krikt oude opnames op via MQA

  17. (Red.) Er is nu nieuwe info gevonden over Spotify Supremium, dus we hebben dit artikel bijgewerkt met de nieuwste info.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.