Reacties voor: iTunes komt naar Windows Store, Microsoft met klembord tussen Windows en iOS

Apple brengt iTunes naar de Windows Store, zodat iedereen met de meest recente versie van Windows deze kan downloaden. Ook komt Microsoft met een universeel klembord tussen Windows en iOS en werken beide apparaten op meer gebieden samen.

Reacties: 4 reacties

  1. Lof voor Microsoft die dus duidelijk nu kiest voor gebruiksvriendelijkheid en niet voor gebruikers dwingen hun platform te gebruiken. Dat is bij Apple wel anders.. vind het bijvoorbeeld zeer irritant dat je de Apple watch alleen voor iPhones kan gebruiken..

  2. Itunes heeft nooit gewerkt op een ander platform dan Os van Apple. Traag als dikke stront. Backups maken en sync doe ik al jaren met itools. Alleen de mobile driver nodig binnen itunes maar die sloop je er met winrar zo uit.
    Voor muziek sync Monkey media, hier kan Apple nog veel van leren.

  3. @Henk: Ik gebruik iTunes op mijn Windows werklaptop. Dat werkt gewoon prima bij mij.

  4. Origineel geplaatst door Henk
    Itunes heeft nooit gewerkt op een ander platform dan Os van Apple. Traag als dikke stront. Backups maken en sync doe ik al jaren met itools. Alleen de mobile driver nodig binnen itunes maar die sloop je er met winrar zo uit.

    Voor muziek sync Monkey media, hier kan Apple nog veel van leren.

    iTunes voor Windows heeft hier altijd al goed gewerkt, en bij veel vrienden ook, misschien moet je eens naar jouw pc kijken 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.