Archief voor 'microsoft'

Windows-app voor iOS

Windows-app voor iPhone nu beschikbaar als beta

Microsoft brengt een nieuwe Windows-app die niet alleen naar Windows-pc's komt, maar ook naar de iPhone, iPad en Mac. Met de app kunnen gebruikers op afstand verbinding maken met Windows-pc's. Momenteel is de app enkel beschikbaar als preview voor zakelijke gebruikers.

Google Bard logo

Google brengt Bard uit - waar blijft Apple's chatbot?

Google heeft een "experimentele" chatbot uitgebracht, die voorlopig alleen in het Engels werkt. Het is Google's antwoord op Microsoft's Bing (wat weer gebaseerd is op OpenAI)... maar van de drie grootste techbedrijven is er Ć©Ć©n die nog schittert door afwezigheid: Apple.

Microsoft ChatGPT apps

Microsoft's iPhone-apps werken nu met ChatGPT

Je haalt het misschien niet in je hoofd om Bing als standaard zoekmachine op je iPhone in te stellen, maar nu is er toch een goede reden: er zit ChatGPT in. Microsoft heeft de slimme AI-techniek ook toegevoegd aan twee andere iOS-apps, namelijk Edge en Skype.

Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator op Apple Watch nu echt gestopt

Microsoft is nu echt gestopt met de Authenticator-app op de Apple Watch. Oorspronkelijk zou de Apple Watch-versie vanaf januari verdwijnen, maar dat is dus ietsjes later geworden. Er zijn gelukkig nog wel alternatieven.