Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts
Kleuren iPhone 12 (mini) gelekt

‘Gelekte afbeeldingen iPhone 12 (Pro) tonen design en kleuren’

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop de iPhone 12 en iPhone 12 Pro te zien zijn. Slechts een paar uur voor het event hebben we mogelijk nu al de eerste beelden.

‘Gelekte afbeeldingen iPhone 12 en iPhone 12 Pro’

Hoewel Apple’s iPhone 12-event pas vanavond om 19:00 begint, weten we al behoorlijk veel van de toestellen. Nu zijn er zelfs afbeeldingen gelekt waarop de nieuwe modellen te zien zijn. De afbeeldingen zijn gedeeld door Evan Blass, bekende geruchtenlekker voor onaangekondigde smartphones. De gelekte afbeeldingen van de iPhone 12 tonen het design, camera en de kleuren.


Om te beginnen met de iPhone 12 en iPhone 12 mini. Deze modellen komen volgens de afbeeldingen in vijf kleuren, namelijk zwart, blauw, rood, lichtgroen en wit. Qua design lijken de toestellen vanaf de achterkant erg op de iPhone 11, dus met een glimmend glazen achterkant en een matglazen stuk rondom de camera. Zoals verwacht heeft het model twee lenzen met een flitser en microfoon.

Kleuren iPhone 12 (mini) gelekt

De iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max komen vermoedelijk in vier kleuren. Zoals verwacht maakt de donkergroene uitvoering plaats voor donkerblauw, maar de kleur is iets anders dan bij de gewone iPhone 12. De achterkant is weer van matglas, met een glimmend stuk rondom de camera. De plaatsing van de cameralens is hetzelfde als bij de iPhone 11 Pro, maar dan rechtsonder een kleinere sensor voor de LiDAR Scanner.

iPhone 12 Pro kleuren gelekt.

De gelekte afbeeldingen tonen verder geen verrassingen. De geruchten van de afgelopen maanden worden met deze nieuwe afbeeldingen min of meer bevestigd. Of Apple nog een verrassing in petto heeft, horen we vanavond vanaf 19:00, want dan gaat het iPhone 12-event van start.

Bekijk ook

Round-up: samenvatting met alle aankondigingen van het iPhone 12-event

Het iPhone 12-event is achter de rug! Apple heeft weer een aantal interessante aankondigingen gedaan. In deze round-up lees je de complete samenvatting van Apple's iPhone event van 2020. Van de iPhone 12 mini tot de HomePod mini en de iPhone 12 Pro Max: dit zijn de aankondigingen!

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de grootste iPhone van najaar 2020. Het is de opvolger van de iPhone 11 Pro Max maar met een groter 6,7-inch display, ondersteuning voor 5G en een nieuw design met vlakke zijkanten. Dit toestel had de meest uitgebreide camera van de 2020-serie, inclusief een LiDAR scanner voor betere 3D-dieptemeting. Lees hier alles over de iPhone 12 Pro Max kopen, prijzen, functies en meer. Dit model is opgevolgd door de iPhone 13 Pro Max.

iPhone 12 Pro Max

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.