HomePod mini design.

‘Zo ziet de HomePod mini eruit’

Gelekte afbeeldingen tonen het design
Apple komt binnenkort met de HomePod mini, die vermoedelijk vandaag aangekondigd wordt. Er zijn nu al afbeeldingen van de HomePod mini gelekt. Het design bestaat uit een ronde bol.

De HomePod mini is de nieuwe aankomende kleinere versie van de HomePod. Apple wil met deze compactere variant een breder publiek aanspreken. Vermoedelijk krijgt dit model ook een lagere prijs en iets mindere geluidskwaliteit. Het design was lange tijd een raadsel, maar nu hebben we dankzij geruchtenlekker Evan Blass de eerste beelden. De gelekte afbeeldingen van de HomePod mini tonen het design.

HomePod mini gelekt: dit is het design

De gewone HomePod is een ovale cilindervormige speaker met een behuizing van stof. Aan de gelekte foto’s te zien verandert er aan het gebruikte materiaal niet veel, maar de vorm is compleet anders. Apple heeft vermoedelijk gekozen voor een kleine bol, met aan de bovenkant een vlak deel met het aanraakgevoelige display. Op dit display vinden we ook de plus- en minknop om het geluid aan te passen.

HomePod mini design.

De HomePod mini komt, net als het origineel, in twee kleuren namelijk wit en spacegrijs. Overige specificaties zijn nog niet bekend. Ook tasten we nog steeds in het duister of de HomePod mini überhaupt wel naar Nederland komt. We wachten nog steeds op de originele HomePod. Wellicht dat Apple tijdens het iPhone 12-event een uitbreiding van de beschikbare landen aankondigt.

Lees ook onze verwachtingen van het iPhone 12-event. Wil je niks missen, volg dan onze hub van het iPhone 12-event waarin we de liveblog bijhouden en je op de hoogte houden van alle aankondigingen.

Bekijk ook

Round-up: samenvatting met alle aankondigingen van het iPhone 12-event

Het iPhone 12-event is achter de rug! Apple heeft weer een aantal interessante aankondigingen gedaan. In deze round-up lees je de complete samenvatting van Apple's iPhone event van 2020. Van de iPhone 12 mini tot de HomePod mini en de iPhone 12 Pro Max: dit zijn de aankondigingen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

HomePod mini

De HomePod mini is de kleine compacte slimme speaker van Apple. De HomePod mini is in oktober 2020 aangekondigd en sinds maart 2022 ook in Nederland verkrijgbaar, met Nederlandse Siri en stemherkenning. Alle belangrijke artikelen over de HomePod mini op een rijtje. De beste tips, gidsen en wat je moet weten over deze compacte slimme speaker.

HomePod mini
24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.