Reacties voor: ‘Dit zijn de Safari-functies in iOS 18: Web Eraser, Browsing Assistant en automatisch samenvatten’

Ook Safari krijgt in 2024 een make-over met allerlei AI-functies. Geruchten wijzen op een AI-tool waarmee je pagina's kunt samenvatten en een Browsing Assistant die je gaat helpen met de juiste informatie vinden. Dit zijn de geruchten over Safari 18 in iOS 18 en macOS 15!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 1 reacties

  1. Niet heel indrukwekkend nog, niets wat niet al beschikbaar is, en ook niet heel baanbrekend. Ik hoop dat er meer geavanceerde functies gepland staan.
    Op dit moment hoef ik al niet eens meer te zoeken op internet. Ik kan mijn vraag gewoon stellen aan AI (bv ChatGPT) en ik krijg een antwoord. Dat is al echt wat anders dan een extra functie in Safari. Ik gebruik ook steeds minder de browser om uitgebreid zaken uit te zoeken.

    Het artikel meldt ‘Wel weten we dat Apple met iOS 18 veel nieuwe AI-functies gaat introduceren.’ Dat is alleen wat Apple roept, natuurlijk, we ‘weten’ het pas als ze ook echt met die functies komen.

    Reageer op Markwerking

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.