Archief voor 'safari'

Safari tabbladen

Weergave van Safari tabbladen wijzigen op de Mac en iPad

Je kunt zelf instellen hoe de tabbladen in Safari worden weergeven sinds macOS Monterey en iPadOS 15. Daarbij valt te kiezen uit een nieuw ontwerp en de 'oude' weergave. In deze tip leggen we uit hoe je dat wijzigt.

Vrouw met MacBook

De privémodus in Safari is sinds iOS 17 afgeschermd

Safari heeft een privémodus op iPhone, iPad en Mac. Als je de privémodus van Safari gebruikt, wordt er geen informatie bewaard over de websites die je bezoekt en wordt je browsergeschiedenis ook niet gedeeld met je andere apparaten. Deze tip legt uit hoe de privévensters werkt.

Later lezen-apps

De beste later lezen-apps voor iPhone en iPad

Heb je geen tijd om dat interessante artikel te lezen? Met later lezen-apps bewaar je alles voor later op de iPhone, iPad en Mac, inclusief handige functies zoals voorlezen. We hebben de beste apps om artikelen voor later op te slaan, voor je op een rijtje gezet.

Safari tabbladen overzicht

Safari-tabbladen op iPhone en iPad: zo gebruik je ze

De Safari-browser maakt gebruik van tabbladen. Je kunt meerdere tabbladen gebruiken en ze met elkaar groeperen. In deze tip leggen we alle mogelijkheden uit, bijvoorbeeld hoe je kunt bladeren en zoeken in tabbladen.

Safari-tabbladen op iPhone

Safari-tabbladen sluiten op de iPhone en iPad

Je kunt in Safari op de iPhone en iPad makkelijk extra tabbladen openen, maar ook al je tabbladen tegelijk sluiten. Hoe doe je dat razendsnel, zonder dat je ze Ă©Ă©n voor Ă©Ă©n hoeft te sluiten? In deze tip lees en bekijk je hoe je dat doet!