Apple Pay met Apple Watch bij ING.

ING geeft €5 iTunes-tegoed als je drie keer Apple Pay gebruikt

Goed nieuws voor mensen die al Apple Pay gebruiken: als je drie keer met Apple Pay betaalt via ING krijg je een 5 euro tegoed voor iTunes of de App Store. Dat is makkelijk verdiend!

€5 tegoed bij Apple Pay

Het gaat om een actie om het gebruik van Apple Pay te promoten. Tussen nu en 1 september moet je drie keer Apple Pay gebruiken. Vervolgens krijg je een code voor 5 euro iTunes-tegoed op je e-mailadres. Je kunt slechts éénmaal meedoen, want het bedrag van 5 euro wordt maar eenmalig uitgekeerd per persoon. Ook als je meerdere betaalrekeningen bij ING hebt. Je krijgt uiterlijk 7 september de code toegestuurd.

Je moet uiteraard wel beschikken over Apple Pay via ING. Ook moet je je aanmelden via een formulier. Het maakt niet uit wanneer je je aanmeldt, maar hoe later je dit doet, hoe minder tijd je hebt om de 3 betaalacties te voltooien. Als je pas op de laatste dag van de actie besluit om mee te doen (dus op 1 september), dan heb je maar één dag de tijd om drie Apple Pay-betalingen te doen. Via de Wallet-app kun je zien hoeveel transacties je al hebt verricht.

De pagina lijkt al sinds 8 augustus te bestaan, maar ING heeft er weinig ruchtbaarheid aan gegeven. We hebben vandaag een tip hierover ontvangen.

5 euro iTunes tegoed bij Apple Pay

In het buitenland gebeurt het regelmatig dat je met Apple Pay allerlei voordeeltjes kunt halen. Het gaat bijvoorbeeld om korting bij een aankoop of geld terug. Deze actie met iTunes-tegoed is de eerste die in Nederland wordt georganiseerd sinds Apple Pay in Nederland van start ging.

De code die je ontvangt kun je op elk Nederlands Apple ID of iTunes-account verzilveren. Je kunt het vervolgens besteden aan apps, games, muziek, films, iCloud-opslag of boeken. ING verzamelt met deze actie persoonsgegevens, maar belooft dat ze die slechts tijdelijk zullen bewaren. Ook zullen ze niet worden gedeeld met externe partijen. Wil je het fijne ervan weten? Hier vind je de actievoorwaarden.

ING Apple Pay betalen

Hieronder zie je de lijst met veelgestelde vragen, die door ING is opgesteld:

Veelgestelde vragen
Apple Pay: Ontvang € 5,- App Store & iTunes tegoed

1. Hoe werkt de actie?
Om in aanmerking te komen voor het App Store & iTunes tegoed meld je je aan via het aanmeldformulier. Betaal na aanmelding drie keer met Apple Pay en doe dit voor het einde van de actie (uiterlijk 1 september 2019). Heb je hieraan voldaan dan ontvang je op 6 september een e-mail met een link naar een App Store & iTunes Card ter waarde van € 5,-.

2. Maakt het moment waarop ik mij aanmeld uit?
De datum van aanmelden maakt niet uit. Je kan je tot en met 1 september 2019 aanmelden. Alleen de Apple Pay betalingen na aanmelden tellen mee, dus meld je jezelf aan op de laatste dag van de actie dan heb je één dag de tijd om drie keer een Apple Pay betaling te doen.

3. Hoe vaak moet ik Apple Pay gebruiken om de App Store & iTunes Card te ontvangen?
Om het tegoed te ontvangen dien je minimaal drie keer met Apple Pay te betalen nadat je bent aangemeld. Alleen de betalingen tot en met 1 september tellen mee.

4. Hoe vaak kan ik deelnemen?
Je kunt één keer deelnemen aan deze actie. Ook als je meerdere Betaalrekeningen hebt bij ING, Apple Pay bij meerdere Betaalrekeningen gebruikt of meerdere keren aanmeldt.

5. Hoe lang moet ik wachten op mijn App Store & iTunes Card, nadat ik Apple Pay 3 keer heb gebruikt?
Iedereen die succesvol heeft deelgenomen ontvangt op 6 september een e-mail met een link om het tegoed te claimen.

6. Hoe weet ik dat ik drie transacties met Apple Pay heb gedaan?
In je wallet kun je zien welke transacties jij wanneer hebt gemaakt. Zo zie je of je voldoende betalingen hebt gedaan na je aanmelding.

7. Hoe betaal ik met Apple Pay?
Wil je meer weten over hoe Apple Pay werkt kijk dan op:
www.ing.nl/particulier/betalen/betalingen-doen/apple-pay

8. Waar kan ik de € 5,- App Store & iTunes Card voor gebruiken?
Je kan het tegoed in de App Store of in iTunes gebruiken voor de aankoop van: apps, games, muziek en films. Ook kun je het tegoed besteden aan boeken of iCloud-opslag om bestanden op te slaan vanaf al je Apple-apparaten.

9. Wat doet ING met de gegevens die ik in het aanmeldingsformulier heb ingevuld?
Wij bewaren deze gegevens zorgvuldig, maar tijdelijk. We delen ze niet met andere partijen. We gebruiken deze gegevens, zoals het door u opgegeven e- mail adres, uitsluitend voor deze actie, om te kunnen bepalen of je voldoet aan de actievoorwaarden en om de link naar de Card te versturen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2019, 22:13
Categorie Diensten
Onderwerp apple pay

Apple Pay

Apple Pay is Apple's eigen betaaldienst, dat sinds juni 2019 en november 2018 beschikbaar is in respectievelijk Nederland en België. Met Apple Pay kun je betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac in zowel winkels als apps en webshops. Lees hier alles wat je wil weten over Apple Pay!

Apple Pay

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.