tvOS 14 kindermodus

Gerucht: ‘Apple TV 6’ krijgt meer opslag en kindermodus

Er zijn nieuwe geruchten omtrent de Apple TV. De opvolger van het huidige tv-kastje zou wel eens 64GB en 128GB opslag kunnen krijgen, twee maal zoveel als het huidige model.

Apple TV 6 met 64GB/128GB

Apple is druk bezig met het verder uitbreiden van Apple TV+, maar ondertussen zou ook de Apple TV zelf weer wat aandacht krijgen. Volgens de YouTube-kanalen iUpdate en The Verifier wordt er gewerkt aan een zogenaamde ‘Apple TV 6’ met meer opslag. De huidige Apple TV is verkrijgbaar met 32GB en 64GB opslag, maar dat zal verdubbelen naar 64GB en 128GB. Zo zouden gebruikers meer ruimte hebben voor het opslaan van Apple Arcade-titels. Ook zouden er nieuwe functies voor tvOS 14 aan zitten te komen, namelijk een kindermodus en Schermtijd.

Er wordt gesproken over een kindermodus in tvOS. Daarmee kunnen bezitters van een Apple TV speciale accounts voor hun kinderen maken, met meer controle over wat ze kunnen kijken en spelen. Ook zou er Schermtijd voor tvOS aan zitten te komen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Dit zorgt ervoor dat je minder lang gaat zitten bingewatchen.

tvOS 14 Schermtijd

Apple TV+ krijgt ook een redesign, met meer nadruk op content. Onduidelijk is nog wat hiermee wordt bedoeld. De nieuwe Apple TV zelf krijgt in ieder geval geen redesign, want die ziet er nog vrijwel hetzelfde uit als het huidige model. Hij zou voor het einde van het jaar in de winkel moeten liggen, al kan dit nog verschuiven door de huidige situatie, waardoor hardware-plannen moeten opschuiven.

tvOS 14 kindermodus

Eerder werd in de code van iOS 13.4 al een aanwijzing gevonden dat Apple bezig is om een nieuwe Apple TV te ontwikkelen met A12 of A13 processor. Ook zou er een nieuwe remote aan zitten te komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2020, 18:19
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp apple tv

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.