tvOS 14 kindermodus

Gerucht: ’tvOS 14 krijgt kindermodus, Apple TV 6 met meer opslag’

Er zijn nieuwe geruchten omtrent de Apple TV. De opvolger van het huidige tv-kastje zou wel eens 64GB en 128GB opslag kunnen krijgen, twee maal zoveel als het huidige model.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV 6 met 64GB/128GB

Apple is druk bezig met het verder uitbreiden van Apple TV+, maar ondertussen zou ook de Apple TV zelf weer wat aandacht krijgen. Volgens de YouTube-kanalen iUpdate en The Verifier wordt er gewerkt aan een zogenaamde ‘Apple TV 6′ met meer opslag. De huidige Apple TV is verkrijgbaar met 32GB en 64GB opslag, maar dat zal verdubbelen naar 64GB en 128GB. Zo zouden gebruikers meer ruimte hebben voor het opslaan van Apple Arcade-titels. Ook zouden er nieuwe functies voor tvOS 14 aan zitten te komen, namelijk een kindermodus en Schermtijd.


Er wordt gesproken over een kindermodus in tvOS. Daarmee kunnen bezitters van een Apple TV speciale accounts voor hun kinderen maken, met meer controle over wat ze kunnen kijken en spelen. Ook zou er Schermtijd voor tvOS aan zitten te komen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Dit zorgt ervoor dat je minder lang gaat zitten bingewatchen.

tvOS 14 Schermtijd

Apple TV+ krijgt ook een redesign, met meer nadruk op content. Onduidelijk is nog wat hiermee wordt bedoeld. De nieuwe Apple TV zelf krijgt in ieder geval geen redesign, want die ziet er nog vrijwel hetzelfde uit als het huidige model. Hij zou voor het einde van het jaar in de winkel moeten liggen, al kan dit nog verschuiven door de huidige situatie, waardoor hardware-plannen moeten opschuiven.

tvOS 14 kindermodus

Eerder werd in de code van iOS 13.4 al een aanwijzing gevonden dat Apple bezig is om een nieuwe Apple TV te ontwikkelen met A12 of A13 processor. Ook zou er een nieuwe remote aan zitten te komen.

Bekijk ook

Gerucht: 'Vernieuwde Apple TV 4K op komst'

Apple staat op het punt om een vernieuwde Apple TV 4K uit te brengen. Dat blijkt uit aanwijzingen in de tvOS 13.4 beta. In de gisteren verschenen beta zijn hints gevonden naar een nieuw Apple TV-model. Maar de veranderingen zijn misschien niet zo heel erg groot.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd me de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.