Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
From Apple Music With Love

Apple start met twee nieuwe persoonlijke Apple Music-radiostations in het teken van liefde

Apple Music is twee persoonlijke radiostations rijker. Met de nieuwe stations Liefde en Liefdesverdriet kun je onbeperkt luisteren naar nummers binnen het liefdesgenre, passend bij jouw muzieksmaak.

Apple Music heeft een aantal radiostations beschikbaar, waarbij de muziek afgestemd is op jouw muzieksmaak. Het voordeel van radiostations in Apple Music ten opzichte van een gewone afspeellijst, is dat het aanbod telkens anders is en onbeperkt door gaat. Terwijl een afspeellijst maar een beperkt aantal nummers heeft. Speciaal voor Valentijnsdag zijn er nu twee nieuwe Apple Music-radiostations beschikbaar die in het teken staan van liefde, met de voor de hand liggende namen Liefde en Liefdesverdriet.

Liefdesstations in Apple Music

Het Liefde-radiostation in Apple Music speelt nummers af die volledig draaien om de liefde in de positieve zin van het woord. Het draait daarbij dus om nummers die het verliefde gevoel uitdrukken, de vlinders die je in de buik voelt en alle fijne eigenschappen op dit gebied. Nu moet je niet denken dat hier uitsluitend zwijmelballads voorbij komen. Het station speelt artiesten en aanbevelingen af die jij kent, maar dit zijn echt niet alleen maar langzame liedjes.

Apple Music Liefde en Liefdesverdriet radiostations

Het tweede station belicht de andere kant van de liefde. Liefdesverdriet, het gevoel van iemand missen en een gebroken hart voeren de boventoon in het Liefdesverdriet-station. Muziek kan daarbij een vorm van troost bieden. Ook hier geldt dat je onbeperkt naar nummers kan blijven luisteren.

Je vindt de twee nieuwe stations in het Luister nu-tabblad (dat vanaf iOS 17.4 simpelweg Home heet). Scroll daar iets naar onderen tot je bij het kopje Stations voor jou bent. Vooraan vind je dan de twee nieuwe stations.

Een half jaar geleden introduceerde Apple ook al een nieuwe radiostation, genaamd het Discover-station. Daarin draait het vooral om nummers die je nog niet kent, maar wel bij je muzieksmaak passen.

Bekijk ook

Met dit nieuwe station in Apple Music luister je onbeperkt nummers die voor jou gekozen zijn

Apple Music heeft een nieuw persoonlijk radiostation, waarmee je nummers kunt luisteren die voor jou zijn uitgekozen. Dit nieuwe Discovery-station zorgt dat je onbeperkt kunt blijven luisteren.

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.