Archief voor 'radio'

Radio op Apple Watch luisteren.

Zo werkt de radiofunctie op de Apple Watch

Met de radiofunctie op de Apple Watch kun je naar alle radiostations van Apple Music en zelfs nationale radiozenders luisteren. In deze tip lees je hoe dit werkt en op welke Apple Watch-modellen hij beschikbaar is.

Apple Music logo

Radiostations luisteren met Apple Music: zo doe je dat

Met Apple Music kun je gemakkelijk radiostations maken op basis van jouw muziek. Je kunt er ook voor kiezen om verrast te worden door een genre te kiezen, waarna Apple Music een passend radiostation maakt. Of luister je liever naar Apple Music 1 of Apple's hitzender of countryzender? In deze tip leggen we uit wat de opties zijn voor Apple Music radio luisteren.

iCulture.nl afbeelding met logo

Apple neemt podcastdienst Scout FM over

Apple heeft het bedrijf Scout FM overgenomen. Dit bedrijf heeft technologie ontwikkeld voor het maken van podcast-afspeellijsten. Deze worden samengesteld op basis van interesse, waarbij het lijkt alsof je naar een radiostation luistert.

Zane Lowe interview

Apple Music 1 (voorheen Beats 1): alles over Apple's radiostation

Apple Music 1 is een eigen radiostation van Apple, dat in juni 2015 van start ging onder de naam Beats 1. Ontdek wat Apple Music 1 zoal te bieden heeft: wie zijn de vaste dj's, wat kun je luisteren en wat bieden de zenders Apple Music Hits en Apple Music Country?