Maxima serie Videoland

Weekend kijktips: Jane, Máxima, Dune Part Two en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Jane

De negenjarige Jane is milieuactivist in spe en wil bedreigde diersoorten redden. Geholpen door haar levendige fantasie beleeft ze met haar beste vrienden David en Greybeard de chimpansee grootse avonturen om wilde dieren over de hele wereld te beschermen. Geïnspireerd op het leven van Jane Goodall.

Bekijken: Jane op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Feud: Capote vs. The Swans

Een serie over beroemde vetes, waaronder Bette Davis en Joan Crawford, en Truman Capote en de elite van New York.

The Greatest Hits

Een liefdesverhaal over de connectie tussen muziek en herinneringen en hoe ze ons vervoeren, soms letterlijk.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver

Sciencefictionfilm van Zack Snyder, waarin een kolonie aan de rand van het sterrenstelsel strijdt tegen een machtig leger. Met o.a. Michiel Huisman.

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver gaat verder met de epische saga van Kora en de overlevende krijgers. Ze zijn erop voorbereid om alles op te offeren, vechtend naast de dappere mensen van Veldt, om een ooit vredig dorp te verdedigen. Dit zal een nieuw thuisland worden voor hen die hun eigen thuisland hebben verloren in de strijd tegen de Moederwereld. Aan de vooravond van hun strijd moeten de krijgers de waarheid over hun eigen verleden onder ogen zien, waarbij elk van hen onthult waarom ze vechten. Terwijl de volle kracht van het Rijk neerkomt op de ontluikende rebellie, worden er onbreekbare banden gesmeed, ontstaan er helden en worden legendes gemaakt.

The Circle (seizoen 6)

Alles draait om status en strategie in deze social media-competitie, waarin deelnemers online flirten, vrienden maken en elkaar voor de gek houden om 100.000 euro te winnen. Elke kandidaat zit in een eigen appartement en communiceert alleen via het sociale netwerk The Circle. Ze moeten elkaar goed leren kennen, want regelmatig moet er iemand worden weggestemd. Dit seizoen is er weer iets nieuws: één van de kandidaten is een AI.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Puppy Love (2023)

Na een rampzalige eerste date beloven Nicole en Max elkaars nummers te verliezen totdat hun honden een liefdesmatch vinden. Nicole en Max, die hilarisch niet bij elkaar passen, worden gedwongen om verantwoordelijke co-ouders te worden, maar vinden uiteindelijk zelf de liefde. Een deze romcom om bij weg te dromen.

Going Home with Tyle Cameron (seizoen 1)

Realityserie. Tyler Cameron is net teruggekeerd naar zijn geboorteplaats Jupiter, FL om zijn eigen bouwbedrijf te beginnen en het huis van zijn overleden moeder te renoveren. Tyler moet on-the-job leren hoe hij zijn nieuwe bedrijf moet runnen. De projecten worden met elke klant groter en beter, met als hoogtepunt de grootste renovatie van allemaal: het huis van zijn moeder weer veranderen in een familiehuis.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Conan O’Brien Must Go (seizoen 1)

Volg Conan O’Brien terwijl hij nieuwe vrienden bezoekt die hij heeft gemaakt via zijn podcast Conan O’Brien Needs a Friend (2018), en diepgaande discussies aangaat met kijkers uit het hele land en de hele wereld.

The Symphatizer (seizoen 1)

Ontdek een web van verschuivende loyaliteit en dubbele identiteiten in The Sympathizer: een duisterkomisch drama met Robert Downey Jr., Hoa Xuande en Sandra Oh. We volgen een communistische spion die half-Frans en half-Vietnamees is. Hij is actief is in de laatste dagen van de Vietnamoorlog. Daarna duiken we in zijn nieuwe leven als vluchteling in Los Angeles. Daar komt hij erachter dat hij zijn leven als spion nog niet helemaal achter zich heeft kunnen laten… 



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

A Gentleman in Moscow (seizoen 1)

Graaf Alexander Rostov merkt dat hij na de Russische revolutie van rijkdom in vodden terechtkomt. Een Sovjet-tribunaal verbant hem naar de zolderkamer van een weelderig hotel, waar hij, zich niet bewust van de buitenwereld, de ware waarde van vriendschap, familie en liefde ontdekt. Naar de historische roman van Amor Towles, A Gentleman in Moscow.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Máxima (seizoen 1)

Videoland komt op zaterdag 20 april met een gloednieuwe Nederlandse serie, Máxima. Alleen de eerste aflevering daarvan is op RTL4 te zien, de rest kun je op Videoland bekijken. In zes afleveringen volgen we het leven van Máxima.

De serie vertelt het verhaal van Máxima’s reis van haar vroege leven in Argentinië en New York tot aan haar toekomst als koningin van Nederland. De serie start bij hun ontmoeting in Sevilla in 1999. Vanaf het moment dat Máxima Zorreguieta aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. Wanneer Willem-Alexander haar ten huwelijk vraagt haalt het verleden haar in als er een verhitte discussie losbarst over haar vaders politieke carrière in het Videla regime. Een discussie die in haar eigen kringen nooit gevoerd is. Wat maakt dat deze Argentijnse uiteindelijk floreert aan een oud Europees hof? En hoe kan Máxima trouw blijven aan zichzelf zonder haar familie op te geven, of gaan die twee dingen niet samen?


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Dune: Part Two (2024)

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft. Mocht je de film nog niet in de bioscoop hebben gezien, dan is nu je kans. Hij is te huur of te koop bij Pathé Thuis. Opnieuw onder regie van Denis Veilleneuve met acteerwerk van grote namen zoals Timothée Chalamet, Austin Butler en Zendaya.

Direct naar de film.

The Piper (2023)

Een jonge componiste krijgt de kans van haar leven wanneer ze het concert van haar overleden mentor mag afmaken. Al snel ontdekt ze dat het uitvoeren van de muziek dodelijke gevolgen met zich meebrengt. Direct naar de film.

Hijacked: 97 Minutes To Live (2023)

Een vliegtuig wordt gekaapt en zal over precies 97 minuten neerstorten. Een van de kapers is een uncercover Interpol-agent en doet er alles aan om te zorgen dat het vliegtuig toch nog veilig zal landen. Lukt dat? In deze bloedstollende thriller ga je het meemaken. Het verhaal doet denken aan Hijack van Apple TV+, maar daarin duurde de kaping meerdere uren terwijl je in deze film binnen anderhalf uur het antwoord hebt. Direct naar de film.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.