Apple Watch FineWoven Link bandje gelekt

‘Apple’s nieuwe ‘FineWoven’-bandje voor de Apple Watch in beeld’

De niet-lederen 'FineWoven' cases komen volgens geruchten naar de iPhone 15. Je kunt ze volgens nieuwe geruchten combineren met een magnetisch Apple Watch-bandje van hetzelfde materiaal, dat al eerder in de geruchten opdook.

Update 12 september 2023: Apple’s nieuwe FineWoven-bandje, dat hoort bij de nieuwe hoesjes, zou al gelekt zijn. Het blijkt te gaan om een nagenoeg zelfde model als de huidige Leather Link, maar dan dus van een nieuw materiaal. Hoe de textuur van het bandje precies aan voelt, is vanuit de afbeeldingen lastig af te leiden. De afbeeldingen zijn gelekt door @KosutamiSan, die vaak prototypes van Apple in handen weet te krijgen.

Uit het plaatje blijkt dat Apple in ieder geval een bruine variant uit wil brengen, al weten we nog niet precies welke andere kleuren er nog meer komen. Het blijft ook nog even de vraag of Apple dit materiaal nu dus voor alle voormalige leren accessoires gaat gebruiken, maar daar lijkt het nu wel op.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 3 september

‘FineWoven cases en bandjes’

De geruchten komen van geruchtenlekker Kosutami, die beweert dat de hoesjes voorzien van rubberen hoekpunten die wat donkerder van kleur zijn dan de ‘geweven’ achterkant van de hoes. Je zou kunnen kiezen uit 10 kleuren: Black, Mulberry, Taupe, Evergreen, Pacific Blue, Wisteria, Antique White, Butter Yellow, Orange en Pink. Tot zover niets nieuws, want het gaat hier om kleuren die nauwelijks verschillen van wat er eerder is uitgebracht. Lichtgeel, paarsrood, roze en lila zitten nu ook al in het assortiment bij de siliconenhoesjes.

Kosutami denkt nu dat deze kleuren ook verkrijgbaar zijn als bijpassende Apple Watch-horlogebandjes met magneetsluiting. Er waren al geruchten over deze bandjes van textiel met een magnetische gesp. Deze zou gemaakt zijn van een nieuw type geweven textiel.

Apple FineWoven cases voor iPhone

Het zou gaan om hetzelfde materiaal, bedoeld voor de Apple Watch Series 9 (en ook passend op eerdere modellen). Het nieuwe bandje zou voor €99,- in de winkel liggen, het duurdere prijsniveau dat Apple ook hanteert voor het Gevlochten Solobandje (€99,-). Het design zou vergelijkbaar kunnen zijn met die van de bandjes met Moderne Gesp (€149,-) van leer.

Bekijk ook

Gerucht: 'Apple komt met nieuw type Apple Watch-bandje met magnetische sluiting'

Apple zou dit najaar een nieuw type Apple Watch-bandje uitbrengen. Het gaat om een nieuw type bandje van stof, gecombineerd met een magnetische sluiting. Maar hoe ziet zo'n bandje eruit?

We schreven eerder dat Apple van plan zou zijn om geen leren hoesjes voor de iPhone meer uit te brengen. Dit zou beter passen bij het milieubewuste imago van Apple. Er komen bij de productie van textielbandjes geen dieren aan te pas en mogelijk ook wat minder kwalijke chemicaliën.

iPhone 15 FineWoven cases

Toch wordt eraan getwijfeld of de afbeeldingen van iPhone-hoesjes met de tekst ‘FineWoven’ (zie hierboven) wel echt zijn. Het gaat vrijwel zeker om Chinese klonen, waardoor het origineel er iets van zou kunnen afwijken.

Bekijk ook

'Apple wil stoppen met leren iPhone-hoesjes'

Een opmerkelijk gerucht wordt gemeld door twee bronnen: Apple zou dit jaar geen leren hoesjes meer uitbrengen voor de nieuwe iPhones. Mogelijk stapt Apple over op een ander soort materiaal. Is dit het materiaal dat Apple gaat gebruiken?

Revisiegeschiedenis:

  • 2023 - 12 september: Artikel bijgewerkt met gelekte afbeeldingen van het nieuwe bandje.

Actuele iPhone 15 deals

iPhone 15

De iPhone 15 is het standaardmodel van de iPhones van 2023. De iPhone 15 heeft een 6,1-inch display, maar nu met Dynamic Island. Ook zijn er verbeteringen voor de camera, chip en andere extra functies en is het design vernieuwd met meer afgeronde hoeken en een matglazen achterkant. Bovendien is Lightning vervangen door usb-c. Ontdek de iPhone 15 abonnementen of oriënteer je op de iPhone 15 prijzen voor een los toestel. Lees ook onze review van de iPhone 15.

iPhone 15

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.