Archief voor 'hoesje'

iPhone 15 hoesjes milieuvriendelijk

Duurzame(re) hoesjes voor de iPhone 15: deze zijn minder vervuilend

Apple geeft extra gas om CO2-neutraal te worden. Daar past ook een nieuw type hoesje bij, zonder leer en van gerecycled materiaal. Maar er zijn nog veel meer duurzame hoesjes voor de iPhone 15 te vinden! Hier zetten we een aantal verrassende keuzes op een rijtje.

FineWoven hoesje voor iPhone

Wat is FineWoven en hoe duurzaam is het?

Apple heeft voor de iPhone 15-serie een nieuw materiaal geĆÆntroduceerd: FineWoven. Wat is dit precies? Is het gemaakt van textiel of van plastic? En hoe duurzaam is het? We vertellen alles wat er tot nu toe bekend is over FineWoven.

Nomad Leather Cases

iPhone 15 Pro hoesjes: met deze ben je goed beschermd

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max? Er zijn al genoeg aanbieders die nu hoesjes hebben in leer, transparant kunststof of gerecycled materiaal, waardoor er keuze genoeg is. Bescherm je iPhone 15 Pro (Max) goed met deze backcovers, wallets en meer!

Njord hoesjes voor iPhone 15

Past mijn bestaande hoesje op de iPhone 15?

Met de komst van de iPhone 15 vragen veel mensen zich af: past mijn iPhone 14 op de iPhone 15 (Pro)? Het komt nogal precies bij nauwsluitende hoesjes - hier vind je het antwoord!

iPhone-cases 2023

Dit zijn de najaarskleuren 2023 voor iPhone-hoesjes

Het voorjaar komt eraan en misschien heb je wel zin om je iPhone weer eens in een nieuw hoesje te steken. Apple heeft nieuwe kleuren uitgebracht voor de iPhone 14-serie, maar alleen in siliconenrubber. Dit zijn de nieuwe kleuren voor het voorjaar 2023!

Alternatief voor Apple's leren iPhone 15 hoesje gelekt

'Apple wil stoppen met leren iPhone-hoesjes'

Een opmerkelijk gerucht wordt gemeld door twee bronnen: Apple zou dit jaar geen leren hoesjes meer uitbrengen voor de nieuwe iPhones. Mogelijk stapt Apple over op een ander soort materiaal. Is dit het materiaal dat Apple gaat gebruiken?

Casetify Push-In case

Deze iPhone-hoesjes zien eruit als Crocs

Crocs-schoenen kun je personaliseren door er allerlei kleurige charms aan vast te maken. Hoesjesmaker Casetify heeft nu iets soortgelijks bedacht voor de iPhone: de Push-In Case. Dit is een item waarin je allerlei kleine plastic items vastklikt. "Een stijlicoon", noemt Casetify het.

Gele hoesjes voor iPhone

Met deze gele iPhone-hoesjes krijg je zin in het voorjaar

Apple heeft een gele iPhone 14 aangekondigd, maar wat als je niet toe bent aan een nieuwe iPhone? Dan kun je (bijna) hetzelfde vrolijke effect bereiken met een geel iPhone-hoesje. Extra pluspunt: je zit er niet voor langere tijd aan vast.