Man met AirPods

AirPods (Pro) krijgen firmware-update 3E751

Apple heeft een nieuwe firmware-update voor de AirPods Pro en de tweede generatie AirPods uitgebracht met nummer 3E751. Of er nieuwe functies in zitten is nog niet bekend.

AirPods-firmware 3E751

Apple brengt op onregelmatige momenten firmware-updates voor de AirPods uit. De laatste keer dat dat gebeurde was in september 2020, toen versie 3A283 verscheen. Daar zat in ieder geval nog iets nieuws in: de ondersteuning voor Spatial Audio. Of er deze keer ook iets nieuws in de update zit, is nog even afwachten. Apple geeft zelf geen informatie, maar we gaan er vanuit dat het vooral performanceverbeteringen en bugfixes zijn.


Wat we wel weten is hoe je de AirPods moet updaten: door ze gewoon te gebruiken. Wie ongeduldig is kan het proces ook een handje helpen door de AirPods uit het doosje te halen. De medewerkers van Apple Support raden het volgende aan:

  1. Koppel de AirPods aan je iPhone.
  2. Luister 30 seconden naar muziek.
  3. Stop de AirPods terug in het doosje en sluit deze aan op de lader.
  4. Wacht een halfuur.

Om te zien welke AirPods-firmware je hebt ga je naar Instellingen > Algemeen > Info > AirPods om te zien welke firmware is geïnstalleerd. Je ziet het bij Firmwareversie. Mochten er nog nieuwe functies worden ontdekt, dan lees je dat uiteraard hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2021, 20:39
Categorie Accessoires
Onderwerpen airpods, airpods pro, update

AirPods Pro

De AirPods Pro zijn Apple's extra uitgebreide en geavanceerde draadloze oordopjes. De AirPods Pro hebben ruisonderdrukking, een Transparantie-modus en een in-ear design met verwisselbare oorkussentjes. Lees alles over de AirPods Pro: van de prijs tot functies en tips. Twijfel je tussen de modellen, check dan ons artikel AirPods vergelijken.

AirPods Pro
25 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.