Apple Music en NASA vertellen het verhaal van Jupiter [video]

Apple heeft in samenwerking met NASA een video gemaakt met de titel Visions of Harmony. De video gaat over de Juno-missie naar de planeet Jupiter. Ook is er muziek te luisteren van meerdere artiesten.

destination-jupiter-apple-music

Apple wil meer exclusieve content voor Apple Music, zo bleek eerder deze week al uit een groot interview. Vandaag zien we daar direct al resultaat van, want Apple heeft in samenwerking met de NASA een ruimtevideo gemaakt over de Juno-missie met de titel Visions of Harmony. De bijna negen minuten durende video is te bekijken via Apple Music Connect.


Bekijk ook

Bekijk het universum op je Apple TV met de nieuwe NASA-app

Met de nieuwe NASA-app voor de Apple TV kom je van alles te weten over de ruimte en satellieten. De app heeft meer dan 15.000 foto's en allerlei video's en laat je zien waar de satellieten zich bevinden met 3D-animaties.

Apple Music en NASA

Onder de sectie ‘Destination: Jupiter’ licht Apple niet alleen de nieuwe video uit, maar ook de muziek uit de film en andere exclusieve nummers, zoals Sister van Brad Paisley en The Spark van GZA the Genius. Deze exclusieve content is gemaakt om te vieren dat de Juno-satelliet de baan van Jupiter bereikt.

visions-of-harmony-apple-music

In de video spreken meerdere experts over het belang van Jupiter en waarom deze planeet zo interessant is. De link met Apple Music wordt gelegd door ook enkele artiesten aan het woord te laten. Zo vertelt de muzikante Quiñ over wat haar zo fascineert aan de ruimte en speelt Corinne Bailey Rae enkele slagen op haar gitaar. Alle interviews in deze korte documentaire worden vergezeld door mooie ruimtevideo’s en het werk wat deze NASA-missie met zich meebrengt.

visions-of-harmony-apple-music-planeet

Eerder verscheen op Apple Music al het complete concert van Taylor Swift, terwijl Apple ook helpt met het produceren van videoclips. Er wordt ook nog steeds gesproken over een eigen tv-dienst van Apple, terwijl een serie over de appeconomie met zanger Will.i.am al reeds aangekondigd was.

Bekijk ook

Apple's eerste tv-serie gaat over Will.i.am en apps

Apple heeft de eerste eigen tv-serie aangekondigd. Het gaat om een niet-gescripte tv-show met Will.i.am over de app-economie.

Je kunt de video Visions of Harmony bekijken via Apple Music Connect, het sociale onderdeel van Apple Music. Connect verdwijnt in iOS 10 echter meer in de achtergrond. De muziek uit de film kun je vinden op de pagina genaamd Destination: Jupiter.

Bekijk ook

Dit is nieuw in Apple Music in iOS 10

Apple Music gaat in iOS 10 veranderen. Wij hebben alle nieuwe functies en verbeteringen op een rijtje gezet, ook voor mensen die geen abonnee zijn van Apple Music.

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.