Donkere iPhone 7-concept in een stapel.

Dit concept laat zien hoe een donkere iPhone 7 eruit kan zien

Hoe ziet een donkere iPhone 7 eruit? In dit nieuwe concept is te zien wat je wellicht kunt verwachten van een donkere iPhone 7. Ook de EarPods met Lightning-aansluiting worden in het donker afgebeeld.

In welke kleuren is de iPhone 7 straks verkrijgbaar? Er gingen eerst berichten dat de iPhone 7 donkerblauw zou worden in plaats van de spacegrijze variant, maar later bleek dat het toch meer om een soort donkergrijs zou gaan. De kleur zou dichter bij zwart liggen en dus is plaatjesmaker Martin Hajek weer aan de slag gegaan met nieuwe concepten van zo’n donkere iPhone.

Donkere iPhone 7-concept in een stapel.

Donkere iPhone in plaats van spacegrijs

In de nieuwe concepten is niet alleen het mogelijke design van de iPhone 7 te zien met een nieuwe homeknop, de minder aanwezige antennestrepen en het ontbreken van de koptelefoonaansluiting, maar is dit alles verpakt in een nieuw donker kleurtje. De kleur in deze concepten is gebaseerd op de recente geruchten dat de iPhone 7 een stuk donkerder wordt dan voorheen.

De gekozen kleur is nagenoeg zwart en lijkt meer op de donkere kleur van de iPhone 5. Naast de kleur en de vermoedelijke iPhone 7-specificaties, is ook de uitstekende camera in het ontwerp iets aangepast. De camera is een stuk groter en de uitstekende ring is in dit concept niet meer van een ander type metaal dan de behuizing zelf. Verder is te zien hoe een bijbehorend zwart setje EarPods met Lightning-aansluiting eruit zou kunnen zien.

Donkere iPhone 7 met nieuwe homeknop.

Om het geheel compleet te maken is ook de interface van iOS zelf in het donker weergegeven, zoals de standaard Berichten-app. Er gingen wel geruchten dat ook iOS een donkere stand zou krijgen en er zijn zelfs al aanwijzingen gevonden in iOS 10 dat Apple zou werken aan een donkere stand. Voorlopig zullen we het echter nog met deze plaatjes moeten doen.

Donkere iPhone 7 met EarPods.

Op de website van Martin Hajek vind je nog veel meer afbeeldingen van deze donkere iPhone 7. Wat zie jij liever, de traditionele spacegrijze variant zoals we die kennen sinds de iPhone 6 of ga jij liever voor de nieuwe donkere kleur zoals in dit concept?

https://www.wedgies.com/question/57762019b08c671700427f49

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 9:59
Categorie iDevices
Onderwerpen concept, iPhone 7, spacegrijs

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.