App Store opruiming

Wat is de duurste iPhone app in de App Store?

Wat is de duurste iPhone-app? Dankzij de bladerfunctie in iTunes kun je apps sorteren op prijs, ontwikkelaar of releasedatum.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door iCulture.

Wat is het duurste dobbelspelletje in de App Store? Dankzij de lijstweergave van iTunes kun je op de desktop applicaties sorteren op prijs, ontwikkelaar of releasedatum.


Duurste app in de App StoreAls je rondbladert in de App Store kun je je allerlei dingen afvragen:

  • Hoe vind ik een goede financiële app, die niet meer dan €5 kost?
  • Hoeveel gratis navigatie-apps staan er tegenwoordig in de App Store?
  • Wat is de allerduurste iPhone-app die je kunt kopen?
  • Hoeveel nieuwe foto-apps kwamen er in januari uit?
  • Hoe heette die ene app nou? De naam van de ontwikkelaar begint met een Z…

Je kunt lang zoeken om dergelijke informatie te vinden, maar kunt ook gewoon naar de lijstweergave in iTunes gaan en de informatie in een paar minuten opzoeken.

De lijstweergave is enigszins verstopt in iTunes: je vindt het linkje ‘Bladeren’ helemaal onderin het scherm bij het kopje ‘Aanbevolen’.

bladeren_itunes

Klik je op ‘Bladeren’, dan kom je op een scherm waar je gericht door een bepaalde categorie kunt bladeren. Bovenin het scherm kies je de gewenste categorie, bijvoorbeeld Zakelijk. De kolommen die verschijnen kun je naar wens sorteren op oplopende of aflopende volgorde. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op naam van de applicatie, naam van de ontwikkelaar, genre, prijs of releasedatum.

bladeren app-store

Helaas heeft deze bladerfunctie wel beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet alle categorieën tegelijk bekijken, dus wil je de allerduurste app vinden, dan zul je de categorieën stelselmatig af moeten lopen. Om meer details over een applicatie op te vragen moet je niet op de titel klikken, maar op het kleine grijze pijltje erachter.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 01 mei: De beschreven stappen werken niet meer in nieuwere versies van iTunes. Deze tip is daarom gearchiveerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
mei 2020
Onderwerp
Categorie
iTunes