Apple Gift Cards

Apple Gift Card-aanbiedingen: hier vind je de beste deals

Hier vind je onze actuele lijst met Apple Gift Card- en iTunes-aanbiedingen. Door een Apple-tegoedbon met korting of extra's te kopen, krijg je meer voor je aankopen uit de Apple Store, App Store en in iTunes.

De beste iTunes-kaarten aanbiedingen

Wil je apps, muziek en andere content bij Apple downloaden, dan kun je afrekenen met App Store-tegoed. De slimste manier is daarbij gebruik maken van een Apple-tegoedbonnen, die je soms met korting kunt vinden. Maar waar moet je zijn? Daarmee gaan wij je helpen! We hebben de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je altijd korting in de App Store.

Actuele Apple Gift Card-aanbiedingen

Deze Apple Gift Card-kortingen zijn momenteel geldig:

Winkel Beschrijving van t/m
Er geldt momenteel een Apple-promotiebundel. Bij aankoop van een Apple Gift Card krijg je gratis een extra giftcard voor Uber Eats. Gratis eten! Hieronder vind je de details. 7 april 2023 9 april 2023

Hier vind je de details van de actie:

Designs nieuwe Apple giftcard in 2020.

Per 29 juni 2022 heeft Apple in Nederland de algemene Apple Gift Card ingevoerd, die je kunt gebruiken voor apps en muziek in de App Store en iTunes Store, maar ook voor aankopen van producten en accessoires in de fysieke en online Apple Store. Het is één tegoed voor alles wat je bij Apple kunt kopen. In België geldt de Apple Gift Card niet. Daar heb je nog afzonderlijke kaarten voor digitale aankopen zoals boeken en muziek en hardware-aankopen uit de Apple Store.

Bij Startselect en Wissel.nl vind je ook regelmatig andere interessante kortingen op tegoed, zowel voor iTunes-kaarten als andere tegoedbonnen.

Waarom een Apple Gift Card kopen?

Als je content uit de App Store, iTunes en andere digitale content bij Apple wilt kopen, dan heb je een betaalmiddel of iTunes-tegoed nodig. Niet iedereen beschikt over een creditcard of andere betaalmethode, maar dankzij de Apple Gift Card hoeft dat ook niet. Zoals hierboven uitgelegd kun je deze kaarten gebruiken voor digitale content én voor producten uit de Apple Store. Je koopt deze kaarten online of bij fysieke winkels zoals Kruidvat, Trekpleister en Startselect.

Geld voor Apple-tegoed

Ben je nog in bezit van een iTunes-cadeaukaart, maar heb je liever geld? Wissel hem in voor geld! Je kunt je Apple Gift Cards of de oudere iTunes-kaarten verkopen, ruilen of omwisselen voor geld. Dit is heel eenvoudig: je vult in welke waarde jouw tegoedbon in en je krijgt meteen per e-mail een vrijblijvend bod. Bij Wissel.nl kun je ook cadeaubonnen met korting kopen. Heb je bijvoorbeeld iets nodig van Levis dan krijg je 15% korting op de cadeaubon en dat betekent ook dat je 15% minder in de winkel afrekent. Perfect!

Waar kan ik het tegoed gebruiken?

Als je de kaart eenmaal ingewisseld hebt op je account, kun je het voor alle betaalde online diensten van Apple gebruiken. Dat geldt dus voor de volgende diensten:

Sinds juni 2022 kan tegoed van iTunes- en App Store-kaarten in Nederland ook gebruikt worden in de online en fysieke Apple Store, omdat ze deel uit maken van het enkele Apple-tegoed van je Apple ID. Deze verandering geldt sinds de introductie van de nieuwe Apple-cadeaukaart in Nederland. Dit geldt niet voor Belgische iTunes- en App Store-kaarten.

Je gebruikt het tegoed op alle apparaten die met hetzelfde account ingesteld zijn. Je kan dus aankopen doen op de iPhone, iPad, Mac, Apple TV of Apple Watch, zolang er maar tegoed beschikbaar is. Alle apparaten gebruiken hetzelfde saldo. Je hoeft dus niet voor elk toestel een aparte kaart te kopen.

iTunes-acties en Apple Gift Card-acties gelden maar voor beperkte tijd. Controleer altijd voor aankoop of de aanbieding nog steeds geldt!

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 april 2023 om 8:58
Onderwerp
,

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar. Ook bestaat de iTunes Store nog voor het kopen van muzieknummers en albums en het aanschaffen en huren van films.

iTunes