tvOS 14 Final

tvOS 14.0.1 nu te downloaden voor Apple TV HD en 4K

Voor de Apple TV HD en Apple TV 4K kun je nu update 14.0.1 downloaden en installeren. tvOS 14.0.1 is klein en bevat voorzover nu bekend alleen bugfixes.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tvOS 14.0.1 beschikbaar

Welke bugs er precies zijn opgelost in tvOS 14.0.1 is onbekend. Apple brengt regelmatig kleinere updates uit voor de Apple TV zonder duidelijke update-omschrijving. Nieuwe functies zitten er niet in, maar updaten kan geen kwaad. Mogelijk heeft de update enkele beveiligingsproblemen verholpen of werken bepaalde apps net iets beter dan voorheen. Als we toch nog een nieuwe functie ontdekken, lees je dat natuurlijk bij iCulture. Heb je zelf iets gezien, dan kan je dat natuurlijk altijd laten weten in de reacties.

tvOS 14.0.1 downloaden
tvOS 14.0.1 is alleen beschikbaar op de Apple TV HD en Apple TV 4K. Weet je niet welke Apple TV je hebt? Check dan ons artikel met alle Apple TV-modellen. Daarin vind je precies hoe je de modellen kunt herkennen.

Je downloadt tvOS 14.0.1 als volgt:

  1. Ga op de Apple TV naar de Instellingen-app.
  2. Kies voor Systeem, helemaal onderaan.
  3. Selecteer Software-update en check of de nieuwe update geïnstalleerd kan worden.
  4. De update wordt gedownload en de Apple TV start opnieuw op als de installatie voltooid is.

Bekijk ook

Apple TV updaten en apps bijwerken doe je zo

Om de Apple TV te updaten zijn er een aantal handelingen nodig. In deze tip leggen we uit hoe je niet alleen je Apple TV zelf, maar ook afzonderlijke apps kunt updaten om gebruik te maken van e nieuwste functies.

Apple is momenteel druk bezig met het testen van nieuwe functies die na de release van tvOS 14 moeten worden toegevoegd. Of we in de loop van het jaar nog nieuwe functies krijgen, moet zich nog uitwijzen. We verwachten in oktober een event rondom de Apple TV, waar mogelijk ook nieuwe hardware wordt aangekondigd.

Bekijk ook

tvOS 14 voor de Apple TV: dit moet je weten over de update van 2020

tvOS 14 is de 2020-update voor de Apple TV. De update bevat onder andere Picture-in-Picture, uitgebreidere HomeKit-ondersteuning en verbeterde AirPlay. Welke functies zijn er nog meer en hoe kan je de update downloaden?

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.