Archief voor 'firmware'

AirTags review: hanger en drie losse AirTags

Apple probeert het opnieuw met AirTag firmware-update

Apple heeft de eerste firmware-update voor de AirTag opnieuw uitgebracht. Daarnaast heeft Apple de beveiliging van de AirTag verbeterd, waardoor stalking minder makkelijk is geworden. Zo word je nu met kortere intervallen gewaarschuwd en is er een Android-app uitgekomen.

· 43 reacties
AirTag

Zo vind je het AirTag serienummer

De AirTag is eigenlijk een miniatuur computer en beschikt dan ook over eigen firmware en een serienummer. Wil je weten wat het serienummer van je AirTag is? Dat is heel gemakkelijk.

iCulture.nl afbeelding met logo

Apple brengt iOS 14.1 en iPadOS 14.1 met diverse bugfixes uit

Apple heeft iOS 14.1 en iPadOS 14.1 uitgebracht. De update bevat de nodige bugfixes, maar biedt ook ondersteuning voor de iPhone 12-toestellen. De update werd een week eerder al als pre-release versie uitgebracht voor ontwikkelaars, maar wordt nu uitgerold voor alle gebruikers.

· 23 reacties
iCulture.nl afbeelding met logo

Nu te downloaden: iOS 13.7 en iPadOS 13.7

Apple heeft iOS 13.7 en iPadOS 13.7 uitgebracht. De updates zijn beschikbaar voor alle geschikte iPhones en iPads die op iOS 13.x draaien. Op de iPhone brengt het een ingrijpende verbetering voor COVID-19 meldingen mee, waardoor overheden geen speciale app meer hoeven te ontwikkelen. Maar het werkt nog niet in Nederland en Belgiƫ.

· 17 reacties